Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Ο Καμμένος συνεχίζει το παλιό ...στόρυ του Καρατζαφέρη σε νέα ...έκδοση

Σε μια πολιτικαντικη κίνηση με συμβολισμό προχώρησε χθες ο Καρατζατσιπραμμένος.   

Έκανε την τελευταία κεντρική προεκλογική του ομιλία έξω από το σπίτι του Άκη Τσοχατζόπουλου στον πεζόδρομο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου!

Ο κόσμος πάντως που πήγε  να τον ακούσει ήταν περισσότερος από αυτόν που μαζεύτηκε για να ακούσει τον Βενιζέλο στο Σύνταγμα...

Ο  Καρατζαμμένος χρησιμοποίησε πολύ σκληρές εκφράσεις κατά των Ευάγγελου Βενιζέλου και Αντώνη Σαμαρά, και έκανε λόγο για «προσκυνημένους που άνοιξαν την Κερκόπορτα του Μνημονίου» και για «συμμορία συγκυβέρνησης που συναντήθηκαν στις μυστικές λέσχες της Μπίλντερμπεργκ για να γονατίσουν την Ελλάδα», όπως υποστήριξε.
«Μας είπαν ακροδεξιούς, αριστερούς και ουρά του ΠΑΣΟΚ, αλλά είμαστε μόνον Έλληνες ανεξάρτητοι», είπε.
Αναφέρθηκε στην κριτική που δέχεται και τόνισε ότι «λένε πως είμαστε επικίνδυνοι. Ναι, είμαστε επικίνδυνοι γι' αυτούς που έκλεψαν τους Έλληνες και υποθήκευσαν την Ελλάδα. Χαρακτήρισε «προδότες της χώρας» τις ηγεσίες του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, Χαρακτήρισε, επίσης, τους Ευάγγελο Βενιζέλο και Αντώνη Σαμαρά «τοκογλύφους που δεν τους πιστεύει κανείς» και είπε ότι τις τύχες του λαού πρέπει να τις πάρουν στα χέρια τους οι Έλληνες.

Αποκάλεσε τον Αντώνη Σαμαρά «πρόεδρο του κ. Συμπιλίδη» και τόνισε ότι η ΝΔ αυτή δεν έχει σχέση με τη ΝΔ του Κωνσταντίνου Καραμανλή και το σημερινό ΠΑΣΟΚ δεν έχει σχέση με το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου που είπε ότι η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων υποστήριξε ότι «δεν φτάνει μόνον ο Τσοχατζόπουλος στη φυλακή, πρέπει να μεγαλώσουν κατά πολύ οι πτέρυγες του Κορυδαλλού» και υποσχέθηκε να παραπέμψει στη Δικαιοσύνη όσους καταχράστηκαν δημόσιο χρήμα.

Τέλος, αναφερόμενος στους παράνομους μετανάστες, είπε ότι θα καλέσει την ΕΕ να πιέσει την Τουρκία με κάθε μέσο για να εφαρμόσει τη συνθήκη επαναπροώθησης λαθρομεταναστών.

«Εάν εντός 30 ημερών δεν την εφαρμόσει, θα δώσουμε σε όλους ταξιδιωτικά έγγραφα να τους ψάξουν στο Μόναχο, στο Παρίσι και το Λονδίνο», είπε ο Πάνος Καμμένος.

Στο βήμα ανέβηκε μετά ο Γιάννης Δημαράς, ο οποίος είπε ότι «την Κυριακή όσο κι αν προσπαθούν να μας εκφοβίσουν να πούμε το μεγάλο μας ''όχι''».

http://ixnos.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: