Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Σαμαράς: Τσίπρας και Καμμένος δίνουν το φιλί της ζωής στο ΠΑΣΟΚ!

"Με τη βοήθεια του Θεού η Ελλάδα θα τα καταφέρει!"

 έκλεισε την ομιλία του το βράδυ της Κυριακής στο Ηράκλειο Κρήτης ο αρχηγός της ΝΔ.
Με απόλυτη καθαρότητα ο κ. Αντώνης Σαμαράς προανήγγειλε ότι αν αναλάβει την ευθύνη διακυβέρνησης της χώρας θα ανακηρύξει την Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Ελλάδας!
"Πολύ κοντά, μέσα στην Ελληνική Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη, την ΑΟΖ, υπάρχει τεράστιος ενεργειακός πλούτος. Τώρα μιλάνε πια γι' αυτό ανοικτά οι ξένοι. Αλλά εδώ δεν τολμάμε ακόμα να την ανακηρύξουμε", τόνισε και δεσμεύτηκε: "Εμείς θα το κάνουμε!".
Ο κ. Σαμαράς διαφοροποιήθηκε από εκείνους που...
υποτιμούν το θέμα της ΑΟΖ και έκανε λόγο για κοιτάσματα, "με πολύ μεγάλες πιθανότητες να εκφράζουν έναν τεράστιο υποθαλάσσιο πλούτο στην χώρα μας". Μάλιστα ο πρόεδρος της ΝΔ προέβλεψε ότι μόλις γίνει η ανακήρυξη της ΑΟΖ "θα αποκτήσουν άμεσα τεράστια αξία από τα αναμενόμενα έσοδα. Που μπορεί γρήγορα να προεξοφληθούν".
Τσίπρας και Καμμένος δίνουν το φιλί της ζωής στο ΠΑΣΟΚ
Ο κ. Σαμαράς υποστήριξε ότι τα άλλα κόμματα προσπαθούν "να κόψουν την ισχυρή εντολή" από τη ΝΔ. "Κόμματα που δεν είναι αριστερά, αλλά επίσημα μας είπαν ότι τα βρήκαν για να κυβερνήσουν με την Αριστερά! Κόμματα που δεν είναι ΠΑΣΟΚ, Αλλά παίζουν το παιχνίδι του ΠΑΣΟΚ, για να πέσει το ΠΑΣΟΚ στα μαλακά! Για νά ΄χει το ΠΑΣΟΚ πολιτική ασυλία για όσα έκανε. Τσίπρας και Καμμένος μαζί, του δίνουν φιλί ζωής. Νέα και παλιά κόμματα, είναι έτοιμοι να κάνουν τα πάντα, φτάνει να μη πάρει ισχυρή εντολή η δική μας Παράταξη".
Πρόκειται για μια διαφορετική εκδοχή της θεωρίας της χαμένης ψήφου. Ο πρόεδρος της ΝΔ υποστήριξε ότι από τη στιγμή που η ΝΔ είναι πρώτο κόμμα, οι ψήφοι στους άλλους σχηματισμούς αφαιρούν από τη δύναμή του και υπαινίχθηκε με τη φράση "κάνουν τα πάντα" υπόγειο πόλεμο προκειμένου να πριονιστούν τα ποσοστά της ΝΔ.
"Κι όλα τα άλλα κόμματα, αριστερά και δεξιά, προσπαθούν να επωφεληθούν από την κρίση, τοκίζουν την απελπισία που δημιουργεί η κρίση, και προσπαθούν να μη πάρει ισχυρή εντολή η Νέα Δημοκρατία!", είπε σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο πρόεδρος της ΝΔ.
Ο κ. Σαμαράς εξαπέλυσε επίθεση και εναντίον του ΠΑΣΟΚ. "Ακούσαμε χθες το «Οικονομικό Πρόγραμμα» του κ. Βενιζέλου. «Κρυφό» το είχε! Οκτώ μέρες πριν τις εκλογές το ανακοίνωσε. Και τι περιλαμβάνει; Όσα δεν έκαναν επί δυόμιση χρόνια! Ξαφνικά υπόσχονται τα αντίθετα απ' ό,τι έκαναν επί δυόμιση χρόνια. Και ακόμα χειρότερα: τώρα υπόσχονται, όσα αποδοκίμαζαν όταν τα λέγαμε εμείς!", τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ.
Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε η προειδοποίησή του ότι "χωρίς ανάπτυξη, δεν μπορεί να σωθεί η Ελλάδα. Δεν μπορεί να σωθεί ούτε η Ευρώπη πια!".
Εχθρός της πατρίδας η Χρυσή Αυγή
Χαρακτήρισε εχθρούς της πατρίδας τα μέλη της Χρυσής Αυγής. Σύμφωνα με την τοποθέτηση του κ. Σαμαρά "όσοι πουλάνε κούφιο πατριωτισμό χαιρετάνε ναζιστικά, δεν αγαπούν την πατρίδα - «ψαρεύουν στα θολά νερά»! Όσοι φορούν ναζιστικά σύμβολα, όσοι θαυμάζουν τους ναζί, δεν έχουν θέση ανάμεσά μας. Δεν είναι πατριώτες. Είναι εχθροί της Πατρίδας!". Και με ιδιαίτερα σκληρό τρόπο προειδοποίησε ότι "οι κραυγές των φιλοναζί είναι μίσος προς όλους. Κι αυτό σκοτώνει! Και τον πατριωτισμό και την Πατρίδα.".
Κλείνοντας την ομιλία του μπροστά στους Ηρακλειώτες, ο κ. Σαμαράς σημείωσε: "Εχουμε το Όραμα που ενώνει. Έχουμε το Σχέδιο να το πετύχουμε. Το μόνο που χρειάζεται είναι ισχυρή λαϊκή εντολή να το κάνουμε πραγματικότητα..".

Δεν υπάρχουν σχόλια: