Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Τι κρύβει ο ξαφνικός «έρωτας» του ΛΑΟΣ για τον Καραμανλή

Διαδοχικές επιθέσεις φιλίας δέχεται τα τελευταία 24ωρα ο Κώστας Καραμανλής από την πλευρά του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού σε βαθμό που αρκετοί αρχίζουν να αναρωτιούνται για την σκοπιμότητα αυτού του πολιτικού φλερτ.
Την αρχή έκανε πριν από λίγες μέρες ο Γιώργος Καρατζαφέρης ο οποίος με έμφαση σημείωσε ότι...
ο πρώην πρωθυπουργός είναι ακόμα μικρός σε ηλικία και θα διαδραματίσει στο μέλλον σημαντικό ρόλο στα πολιτικά πράγματα της χώρας.
Τώρα ήταν η σειρά του βουλευτή Μάκη Βορίδη να πλέξει-εμμέσως πλην σαφώς- το εγκώμιο του Κώστα Καραμανλή όταν ρωτήθηκε αν πρέπει να αξιοποιηθεί σε μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας : «Ο οποιοσδήποτε πρώην πρωθυπουργός,και δεν αφορά αυτό μόνο τον κ. Καραμανλή, αφορά όλους τους πρώην πρωθυπουργούς. Προφανώς έχουν σωρευμένη εμπειρία και γνώση και δεν είναι να μένει αναξιοποίητη»
Ο κ. Βορίδης πάντως διέψευσε ότι είχε συνάντηση με τον Κώστα Καραμανλή αν και για όσους γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, είναι από τα στελέχη του ΛΑΟΣ τα οποία εκτιμά ιδιαίτερα ο πρώην πρωθυπουργός. 
Μάλιστα στο παρελθόν, όταν είχαν γίνει συζητήσεις για την πιθανότητα ένταξης του κ. Βορίδη στη Νέα Δημοκρατία, ο κ. Καραμανλής εμφανιζόταν θετικός αλλά έθετε ως ζήτημα το νεανικό παρελθόν του βουλευτή και τις ακραίες πολιτικές του θέσεις και δράσεις.
Το ΛΑΟΣ από την πλευρά του θα συνεχίσει αυτές τις επιθέσει φιλίας στον κ. Καραμανλή επιχειρώντας να διεμβολίσει ένα κομμάτι της Νέας Δημοκρατίας .
« Αν σφυρίξει ο Καραμανλής, ο Σαμαράς θα μείνει με τον Φαήλο και τον Λαζαρίδη» έλεγε πριν από λίγο καιρό ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ ο οποίος εκτιμά ότι ο πρώην πρόεδρος της Νεας Δημοκρατίας επηρεάζει ακόμα μεγάλο μέρος της βάσης του κόμματος.
iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: