Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Το "φάντασμα" Καραμανλή πάνω από το Μαξίμου!

Πανικός στο κυβερνητικό στρατόπεδο από τις... φήμες!


Συναγερμός... Καραμανλή έχει χτυπήσει στο Μέγαρο Μαξίμου, μετά τα δημοσιεύματα που τον φέρνουν να επιστρέφει στην ενεργό δράση!
Στην κυβέρνηση, δεν είδαν με καλό μάτι τα σενάρια περί επαναδραστηριοποίησης του πρώην πρωθυπουργού, την ίδια στιγμή που φουντώνει εκ νέου η εκλογολογία και οι κάλπες στις 13 Νοεμβρίου, κάτι που ...
πρώτο το parapolitika αποκάλυψε!
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιώργος Παπανδρέου αναμένεται να "απαντήσει" στις φήμες περί Κώστα Καραμανλή, αρχής γενομένης στις 3 Σεπτεμβρίου ώστε να βάλει ένα πρόωρο τέλος.
Ωστόσο, όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά... 


3 σχόλια:

Μποτίλια στο πέλαγος είπε...

Τον περιμένουμε με ανοικτάς αγκάλας. Θα πρέπει όμως να αποφασίσει με ποιο τρόπο θα επιστρέψει. Τα εμβόλια του Αβραμόπουλου, τα κότερα του Βουλγαράκη, το παράνομο του Μαγκίνα, τα παλαμιδάκια της Ντόρας τύπου Κυριάκου, ή την φιλομνημονιακή σανίδα σωτηρίας του Σαμαρά;
Επειδή ο Καραμανλής κυνηγήθηκε λυσσαλέα από την νέα τάξη ως έντιμος πρωθυπουργός, είναι επόμενο μια δυναμική επιστροφή του να προσκρούσει σε νέα χειρότερα αντίποινα.
Πολλοί είναι αυτοί, οι οποίοι εμπιστεύονται τον Καραμανλή και είναι έτοιμοι να τον στηρίξουν όχι μόνο με ψήφο και φράση. Ο Καραμανλισμός είναι φαινόμενο, το οποίο κυοφορήθηκε μεν εντός της ΝΔ., όμως κοινωνικά την ξεπερνάει κατά πολύ. Αυτό το δεδομένο θα πρέπει να καταστεί αφετηρία, ώστε να λάβει αυτός συγκεκριμένη πολιτική μορφή και ιδεολογική βάση. Διότι με μπάζα του παρελθόντος είναι πολύ δύσκολο, αν όχι αδύνατο, να στηθούν αναχώματα, τα οποία δύνανται να λειτουργήσουν και να προσφέρουν.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΑΡΑΤΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΗ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ

Μποτίλια στο πέλαγος είπε...

@ Ανώνυμος
Να μετράς το τσουτσούνι όταν αυτό έρχεται σε στύση.