Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Το “ζεύγος Αναγνώστου και παρέα”!

Μήπως θα έπρεπε να είχε πάει στα Ίμια;
 
Τι κι αν έχουμε οικονομική κρίση;...
Τι κι αν όλα είναι στον αέρα (μεσοπρόθεσμο, νέα δανειακή σύμβαση, οικονομικοί-πολιτικοί-κοινωνικοί στόχοι κλπ);...
Ο ΓΑΠ ευχαριστήθηκε διακοπές!
Βέβαια θα μου πείτε ότι οι διακοπές, όσο και αν διαρκούν, πάντα φαίνονται λίγες, αλλά ο “φερόμενος ως πρωθυπουργός μας” έκανε πολύ σοβαρή προσπάθεια να ικανοποιήσει την ανάγκη του για ξεκούραση!
Κυκλοφόρησαν διάφορες “ειδήσεις” για τις διακοπές του και πραγματικά ήταν η μία καλύτερη από την άλλη...
Κατ' αρχάς είχε ποικιλία!
Πόρος, Πάρος, Κίμωλος, Σέριφος, Κρήτη, Μεσσηνία...
Άραγε θα έχει και συνέχεια ή βαρέθηκε;
Βέβαια ενδιάμεσα βρήκε χρόνο για να εξηγήσει στους υπουργούς του ότι το φετινό καλοκαίρι δεν είναι όπως τα προηγούμενα και τους “προειδοποίησε”  να μην δει κανέναν από αυτούς σε παραλία!
Δάσκαλε που δίδασκες...
Μετά μάθαμε ότι το καημένο το κανό του ΓΑΠ “μας” έπαθε μεγάλη ζημιά και αναγκάστηκε ο άνθρωπος να το αντικαταστήσει με νέο “επαγγελματικό”.
Σωστή σκέψη.
Μπορεί σύντομα να το χρειαστεί!
Το κερασάκι στην τούρτα όμως είναι η είδηση ότι το ζεύγος ΓΑΠ και η ασφάλειά του έκαναν κράτηση στην Καρδαμύλη ως “ζεύγος Αναγνώστου και παρέα”!
Πάνε οι εποχές που έκανε κράτηση στο όνομά του (βαρύ σαν ιστορία!) και στα ξενοδοχεία χτυπούσε “συναγερμός” ώστε να είναι όλα στην εντέλεια και να μην του λείψει τίποτα!
Έφτασε σε σημείο να χρησιμοποιεί ψευδώνυμο προφανώς σκεπτόμενος (ή φοβούμενος!) τις αποδοκιμασίες που δέχτηκε σε διάφορα από τα μέρη που επισκέφθηκε μέσα στον Αύγουστο.
Απλά έπρεπε να έχει φροντίσει να επισκεφθεί μέρη χωρίς Έλληνες!
Δυστυχώς βέβαια είμαστε λαός πολυταξιδεμένος, με μεγάλη αγάπη στα ταξίδια  σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης και δύσκολα μπορεί κάποιος να είναι σίγουρος ότι δεν θα συναντήσει Έλληνα ακόμα και στην Γη του Πυρός!
Υπάρχει όμως ένα και μοναδικό μέρος στον πλανήτη γη που το ίδιο το ΠΑΣΟΚ έχει φροντίσει να μην υπάρχει κανένας Έλληνας... τα 'Ιμια!
Μπορεί να μην έχει όλες τις ανέσεις αλλά εκεί είναι σίγουρος ότι ούτε Ελληνικό πρόβατο δεν θα τον ενοχλήσει!
Απλή κοινή λογική...

Δεν υπάρχουν σχόλια: