Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

H Κωνσταντίνα Κούνεβα, η Λούκα Κατσέλη και τα ... κεραμίδια!

Στο απυρόβλητο η Κατσέλη για τον αλλοδαπό



Εννέα ημέρες έκρυβε η Κατσέλη τις συνθήκες θανάτου του άτυχου αλλοδαπού εργάτη στο υπουργείου Εργασίας και κανείς, μα κανείς , δεν μιλάει.
Τόσο η Ν.Δ. όσο και τα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης αναφέρονται σε «βαριές ευθύνες του υπουργείου Εργασίας» , γενικά και ...
απρόσωπα.
Είναι αδιανόητο να μαθαίνει η υπουργός ότι σκοτώθηκε άνθρωπος δουλεύοντας στο υπουργείο της και να μην έχει την πολιτική παρρησία και την ευσυνειδησία να παρέμβει δημόσια από την πρώτη στιγμή για να ξεκαθαριστεί αμέσως το τοπίο όσον αφορά τις συνθήκες θανάτου του.
Περίμενε εννέα ημέρες το πόρισμα του Σώματος Επιθεωρητών και στο μεταξύ αποσιώπησε το θέμα από τα ΜΜΕ κοιμίζοντας και τη Νέα Δημοκρατία .
Είναι εμφανής η προσπάθεια της να αποποιηθεί τις προσωπικές της ευθύνες για την απόκρυψη ενός τέτοιου τραγικού γεγονότος , όπως εμφανής είναι και η αδυναμία της αξιωματικής αντιπολίτευσης να το στηλιτεύσει έγκαιρα και καίρια. 
Όταν συνέβη το περιστατικό με την καθαρίστρια Κωνσταντίνα Κούνεβα, το ΠΑΣΟΚ είχε ανέβει στα κεραμίδια και οι απεργίες διαδέχονταν η μία την άλλη.
Για τον Αιγύπτιο που έχασε τη ζωή του καθαρίζοντας τα τζάμια της Κατσέλη, δεν βγάζει κανείς άχνα. 
Τι να πούμε... 
parapolitika

Δεν υπάρχουν σχόλια: