Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

Συγγνώμη από τον κομμωτή του ζήτησε ο Παπανδρέου...


...και όχι από τον ελληνικό λαό, για τα κουρέματα των 700 ευρώ!


Απίστευτα πράγματα... μόνο απο τους Έλληνες πολιτικούς γίνονται αυτά!!! 
Την ανάγκη να ζητήσει συγγνώμη από το κομμωτήριο που συνηθίζει να κουρεύεται ένιωσε ο πρωθυπουργός, μετά το σάλο που προκλήθηκε από το ποσό των 700 ευρώ! που πλήρωσε εκείνος, η σύζυγός του και η κόρη τους...
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Παπανδρέου χρόνια πελάτης στο κομμωτήριο των Βορείων Προαστίων φέρεται να τηλεφώνησε για να ζητήσει συγγνώμη για την δυσφήμιση που προκάλεσε στο μαγαζί.
Είναι εξοργιστικό, οτι δεν ένιωσε ούτε δευτερόλεπτο την ανάγκη να ζητήσει συγγνώμη από τον ελληνικό λαό, τον οποίο καλεί συχνά - πυκνά να "ματώσει" και να "ξεβολευτεί" για να μπορέσει να σωθεί αυτή η χώρα.
Στο συγκεκριμένο κομμωτήριο πηγαίνει όλη η "καλή κοινωνία" της πολιτικής και όχι μόνο. Βρίσκεται λίγο πριν από τον Φάρο Ψυχικού.
'Οπως έγραφε η εφημερίδα, ο κ. Παπανδρέου δεν ήταν η πρώτη φορά που περνούσε το κατώφλι του πανάκριβου κομμωτηρίου. '
Ομως, σε μία από τις πρόσφατες επισκέψεις του εκεί, ο κ. Παπανδρέου είχε την ατυχία να πέσει σε μία κυρία που δεν του χαρίστηκε. 
Όταν τελείωσε τον καλλωπισμό της οικογένειας Παπανδρέου (κούρεμα ο πρωθυπουργός και χτένισμα η σύζυγος και η κόρη του) και ήρθε η ώρα του λογαριασμού: 700 ευρώ...
Φέρεται λοιπόν να του είπε: «Καλά, δεν ντρέπεστε να κόβετε μισθούς και συντάξεις και να δίνετε 700 ευρώ στο κομμωτήριο; Το ξέρετε ότι με 700 ευρώ ζει ολόκληρη οικογένεια τον μήνα; Εσείς φέρατε τον κόσμο σε αυτή την κατάσταση...»
Ο διάλογος που ακολούθησε ηταν απολαυστικός με τον πρωθυπουργό αρχικά να μιλάει με κοινοβουλευτικούς όρους τύπου: προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο για την χώρα.  
Ομως, προσπάθησε να περάσει και στην αντεπίθεση ζητώντας τον λόγο από την κυρία η οποία κι εκείνη ξόδευε μια περιουσία στο κομμωτήριο για να λάβει την εξής απάντηση:
«Εγώ είμαι επιχειρηματίας και σύζυγος επιχειρηματία και δεν έχω σχέση με το Δημόσιο. Μπορώ να ξοδεύω όσα επιθυμώ, κύριε πρωθυπουργέ...»
http://konserbokoyti.blogspot.com/2010/12/700.html#comments

Δεν υπάρχουν σχόλια: