Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2009

Η...αξιοποίηση του Σταύρου Δήμα


...θα αναλάβει την οικονομία!



Πολύς λόγος γίνεται και φήμες κυκλοφορούν για τον ρόλο που θα αναθέσει ο Αντώνης Σαμαράς στον Σταύρο Δήμα, μετά τη λήξη της θητείας του Κορίνθιου πολιτικού στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, και την επάνοδό του στην κεντρική πολιτική σκηνή της Ελλάδας. 
Ο τομέας της Εξωτερικής Πολιτικής έχει καπαρωθεί από τον...
Δημήτρη Αβραμόπουλο, και εκείνος του Περιβάλλοντος από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, με αποτέλεσμα πολλοί να αναρωτιούνται ποιος σημαντικός ρόλος θα μπορούσε να ανατεθεί πλέον στον Σταύρο Δήμα, τον οποίο εκτιμά δεόντως ο Αντώνης Σαμαράς.
Σύμφωνα με πληροφορίες του «parapolitika.gr», ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έχει αποφασίσει να προχωρήσει στο κόλπο γκρόσο, και να αναθέσει στον απερχόμενο Επίτροπο Περιβάλλοντος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθήκοντα τομεάρχη Οικονομίας του κόμματος.
Το συγκεκριμένο πόστο έχει κρατήσει για τον εαυτό του ο Αντώνης Σαμαράς, προκειμένου όταν έρθει η στιγμή της αξιοποίησης του Σταύρου Δήμα, να περάσει η σκυτάλη χωρίς τριβές στα χέρια του δεύτερου, και να μην χρειαστεί η αντικατάσταση κάποιου άλλου, προβεβλημένου στελέχους.
Ο Αντώνης Σαμαράς θεωρεί ότι ο Σταύρος Δήμας μπορεί να αποτελέσει τον καλύτερο πρεσβευτή των θέσεων της Νέας Δημοκρατίας για την οικονομία, και αξιοποιώντας τις διεθνείς επαφές του, να αποκαταστήσει τις σχέσεις της Ελλάδας με τις Βρυξέλλες, σε μια αυριανή κεντροδεξιά διακυβέρνηση.
parapolitika.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δεν κάνουν και καμμιά δέηση να αναστήσουν τον Θανασάκη τον Κανελλόπουλο να του δώσουν και αυτουνού κανένα υπορδίο στην σκιώδη για να δέσει η κρέμα ;

Ξεμείνανε από ΠΟΛΑΝια και ψάχνουν και τα αζήτητα ;