Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2009

"Ο Σαμαράς αξιοποίησε τα golden boys"



Εξαιρετικά μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει η ομιλία της Ντόρας στα Χανιά, αφού αναμένεται να απαντήσει στο δίδυμο των πρώην προέδρων της «Πολιτικής Άνοιξης» και του «ΚΕΠ», οι οποίοι την κατηγορούν ότι λειτουργεί με «σύστημα».

«Εμένα κατηγορούν για μηχανισμούς, αλλά άλλοι αξιοποιούν τα «γκόλντεν μπόυς» που χαντάκωσαν την παράταξη και απομάκρυναν την κυβέρνηση από τη βάση μας» αναμένεται να πει η Μπακογιάννη, φωτογραφίζοντας τον σκληρό πυρήνα των συνεργατών του Σαμαρά.

Ως γνωστόν στο επιτελείο του Μεσσήνιο πολιτικού έχουν στρατοπεδεύσει οι περισσότεροι από τους συνεργάτες του Θ. Ρουσόπουλου, με πρώτους και καλύτερους τον Πάνο Λειβαδά και τον Χρήστο Χατζηεμμανουήλ.
Εκεί, είναι Δασκαλάκης και ο Ζακυνθινός.
Οι αρχιτέκτονες της συντριβής της Ν.Δ. και του Καραμανλή.
Πέραν της επίθεσης στα «γκόλντεν μπόυς» η Ντόρα, θα υποστηρίξει ότι: «σε λίγες ημέρες θα αποφασίσουμε αν θέλουμε την Ν.Δ. του χθες ή του αύριο.
Αν θέλουμε τη Ν.Δ. των φόβων ή τη Ν.Δ. των ελπίδων μας.
Γιατί νέος αρχηγός με παλιά νοοτροπία δεν θα μας πάει πουθενά. 
Γιατί δεν γίνεται να χτίσουμε νέα οικοδομήματα με παλιά, με φθαρμένα, υλικά».

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους, η Ντόρα άρχισε να λέει τα πράγματα με τ' όνομά τους! Έτσι όπως θα θέλαμε να τα πούμε όλοι εμείς, η απλή βάση της Παράταξης! Γιατί κάποιοι μιλούσαν και ξαναμιλούσαν για τα "αίτια της ήττα" υπονοώντας ξεδιάντροπα την Ντόρα, όταν οι Αρχιτέκτονες της ήττας είναι οι νέοι επιτελικοί του Αντωνάκη!

Ανώνυμος είπε...

"Βουλευτές και Ψηφοφόροι εγκαταλείπουν… τρομαγμένοι και αηδιασμένοι τη ΝΔ, μπροστά σε μια ενδεχόμενη εκλογή του Αποστάτη Σαμαρά!!!"
Διαβάστε εδώ: http://defrejus.blogspot.com/2009/11/blog-post_8666.html