Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2009

Κύριε Παπανδρέου εις γνώση σας “τιμήσατε” έναν βιαστή ανήλικου μετανάστη;






Ο Πρωθυπουργός της χώρας και ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη στην υπηρεσία των υποκινητών ρατσιστικού και θρησκευτικού μίσους. Αυτή τη φορά υπερβήκατε τα εσκαμμένα επιλέγοντας ως “μάρτυρα” έναν βιαστή ανήλικου μετανάστη.

Η συγκεκριμένη περίπτωση ξεπερνάει και αυτή του περιβόητου Κορανίου όπου δημοσιογράφοι με προπαγάνδα ενάντια ακόμα και στην κοινή λογική υπέθαλψαν φυλετικό και θρησκευτικό διχασμό στην Ελληνική κοινωνία μεταξύ Ελλήνων και μεταναστών. Παραμένουν δε – ακόμα – ατιμώρητοι.
Αναφερόμαστε στην περίπτωση της υποτιθέμενης δολοφονίας Πακιστανού (που ως συνήθως έγινε Αφγανός*) στο ΑΤ Νικαίας από βασανιστήρια αστυνομικών.
Ενός παιδεραστή, ενός βιαστή ανηλίκου μετανάστη (σύμφωνα με τα δημοσιεύματα που παραθέτουμε) που συνελήφθει επ’ αυτοφόρω και ξυλοκοπήθηκε από συγγενή του άτυχου παιδιού και πέθανε μετά

από 14 ημέρες μετά την κατανάλωση ναρκωτικών ουσιών και οινοπνεύματος. Αυτά τεκμηριώθηκαν από τις τοξικολογικές εξετάσεις και την ιατροδικαστική έρευνα.
Και όμως, ο πρωθυπουργός – πολέμιος της “Ανομίας” και της “Ατιμωρησίας”, παραβιάζοντας όλους τους νόμους και τα συντεταγμένα όργανα δήλωσε: «Ο κ.Παπανδρέου αναφέρθηκε και στο περιστατικό θανάτου Πακιστανού μετανάστη, ο οποίος σύμφωνα με ομοεθνείς του είχε βασανιστεί από αστυνομικούς. Έκανε λόγο για απαξίωση της ανθρωπιάς, «με φαινόμενα όπως τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου ενός Πακιστανού μετανάστη από την αστυνομία», έγραψε η «Ελευθεροτυπία». Πρωθυπουργός – ιατροδικαστής – τοξικολογικό εργαστήριο – δικαστής, με μια κουκούλα θα κάνει και τον δήμιο.

Ο υπουργός ΠΡΟ ΠΟ, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης παραδέχθηκε στην κάμερα του BBC ότι «η αστυνομία έχει χάσει την εμπιστοσύνη των Ελλήνων πολιτών», και είπε ότι θα βάλει τέλος στις «βιαιοπραγίες αστυνομικών κατά πολιτών», ενώ δήλωσε «ότι έχει διατάξει έρευνα για το περιστατικό του 25χρονου Πακιστανού Μοχάμετ Καμράν Ατίφ, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στις 9 Οκτωβρίου, ύστερα από τον άγριο βασανισμό του στο αστυνομικό τμήμα της Νίκαιας». «Δεν πρόκειται να ανεχτώ την οποιαδήποτε αστυνομική βία» συμπλήρωσε.
«Μένει να δούμε αν οι υποσχέσεις θα γίνουν πράξη», σχολίασε ο (ανυπόμονος) δημοσιογράφος του BBC, Μάλκομ Μπράμπαντ. Είπαμε, 65 δις θα δανειστούμε, το BBC είναι πρώτο στη δημιουργία χαοτικού κλίματος για να ανέβουν τα επιτόκια δανεισμού.

Οι δημοσιογράφοι έστησαν πρώτοι τον χορό, χύνοντας το δηλητήριο του ρατσιστικού μίσους. Θα μεταδώσουμε την είδηση από το ίδιο μέσο, για να μη θεωρηθεί ότι κάνουμε συρραφή.

Δείτε πως η Ζούγκλα του κυρίου Μάκη Τριανταφυλόπουλου υποδαυλίζει το μίσος με δημοσιογραφικά τσιτάτα τύπου “όπως καταγγέλεται”, “σύμφωνα με καταγγελίες” κλπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: