Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2009

Φοβόμαστε ότι θα έχει το ίδιο ατυχές αποτέλεσμα που είχε η επιπόλαιη κίνησή του με την ΠΟΛ.ΑΝ.

ΜΕΧΡΙ τώρα ο «Αδέσμευτος Τύπος» αγωνιζόταν να κρατήσει μια ουδέτερη γραμμή μεταξύ των υποψήφιων προέδρων της Ν.Δ. Θεωρώντας ότι δεν θα πρέπει να επηρεαστεί ο αγώνας υπέρ του ενός ή του άλλου…
…Και γενικά στο κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης επικρατούσε κλίμα ενότητας και ομοψυχίας…

***
ΗΛΘΕ όμως η ξαφνική κίνηση του Αβραμόπουλου να θολώσει αυτό το κλίμα.
Κατά τη συνήθη τακτική του, ο σφόδρα δημοσιοσχεσίτης αποκάλυψε τις φαύλες κινήσεις του και τους «μηχανισμούς» που τον χαρακτηρίζουν σ’ όλη τη σταδιοδρομία του: Κακή θεατρική σκηνή ήταν η εμφάνισή του, με τον άτυχο Αντώνη Σαμαρά δίπλα του, να εκφωνεί… «διάγγελμα» για το πώς και ποιον θα πρέπει να ψηφίσουν οι Νεοδημοκράτες!!!
***
ΕΣΠΑΣΑΝ τα τηλέφωνά μας χθες ώς αργά τη νύχτα από εξοργισμένους Νεοδημοκράτες.
– Ε, όχι και να ρυθμίζει τις τύχες μας ο Αβραμόπουλος. Νισάφι πια!.. ξεσπούσαν…
ΚΑΙ, φυσικά, όλοι οι πολίτες μιλούσαν για παλαιοκομματικούς «μηχανισμούς», για υπόγειες συνεννοήσεις, ακόμα και για ύποπτες συναλλαγές!..
***
ΕΙΧΑΜΕ επίσης και τηλεφωνήματα «Σαμαρικών».
– «Φοβόμαστε ότι αυτή η προσκόλληση του Αβραμόπουλου στον Σαμαρά θα του μειώσει του Αντώνη το κύρος και την προσωπικότητά του»!.. μας έλεγαν.
***
ΩΣ προς τη δική μας θέση τώρα:
Δεν έχουμε κακό λόγο για τον Αντώνη. Ούτε καταφερόμαστε εναντίον του… Είναι γνωστή, άλλωστε, η συμπάθειά μας στον φίλο πολιτικό…
…Φοβόμαστε, όμως, ότι και αυτό το ανίερο πολιτικό παιχνίδι –για το οποίο ίσως να μη φταίει ο ίδιος– θα έχει το ίδιο ατυχές αποτέλεσμα που είχε η επιπόλαιη κίνησή του με την ΠΟΛ.ΑΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: