Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2009

«Φουσκώνοντας» κι' άλλο το έλλειμμα ...πυροβολάτε τα πόδια σας!

«Η πραγματική αναξιοπιστία και "μετάλλαξη" οικονομικών στοιχείων όσον αφορά στο δημόσιο έλλειμμα βρίσκεται στην κυβερνητική επιλογή να "φουσκώσει" τεχνητά το έλλειμμα του 2009, ώστε στη συνέχεια να εμφανιστεί ότι το μειώνει το 2010», κατηγόρησε την κυβέρνηση ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας. 

Κατηγόρησε επίσης την κυβέρνηση πως με αυτή «την επιπόλαιη επιλογή της, που υπονομεύει τη διεθνή αξιοπιστία της χώρας και δυσκολεύει το ίδιο της το έργο, η κυβέρνηση, κυριολεκτικά "πυροβολεί τα πόδια της"».
 
Σημείωσε ακόμη πως «αυτήν τη λανθασμένη επιλογή πρωτίστως θα πληρώσουν ακριβά οι πολίτες. Τα μέτρα που θα απαιτηθούν από την Ε.Ε. θα είναι πολύ πιο αυστηρά απ' ό,τι περιλαμβάνει το κυβερνητικό προσχέδιο προϋπολογισμού».

«Όλα αυτά θα αποκαλυφθούν τις αμέσως επόμενες μέρες με τρόπο αδιαμφισβήτητο και με λεπτομερή στοιχεία ώστε να γνωρίζουν οι Έλληνες πολίτες την αλήθεια.
Την αλήθεια που επιχειρούν να αποκρύψουν οι μεθοδεύσεις της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ», τόνισε.
«Για να γνωρίζουν γιατί θα κληθούν, πολύ σύντομα, να υποστούν τις συνέπειες πολύ πιο οδυνηρών μέτρων για το εισόδημά τους», κατέληξε ο κ. Κουμουτσάκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: