Δευτέρα 17 Αυγούστου 2009

«Αγκάθι» για τον εκπρόσωπο η Siemens

Στο περιθώριο των εσωκομματικών εκκαθαρίσεων που δρομολογούνται στο ΠΑΣΟΚ με αφορμή την υπόθεση της «Siemens», και τα όσα αποκαλύπτονται από τον Μιχάλη Χριστοφοράκο για εμπλοκή κορυφαίων στελεχών των κυβερνήσεων του Κώστα Σημίτη, μια παράπλευρη απώλεια ενδέχεται να είναι και ο εκπρόσωπός Τύπου του Κινήματος, ευρωβουλευτής Γιώργος Παπακωνσταντίνου!

Σύμφωνα με πληροφορίες
, οι άσπονδοι φίλοι του Γιώργου Παπακωνσταντίνου στο επιτελείο του Γιώργου Παπανδρέου, που έπεισαν τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να τον... εξορίσει στις Βρυξέλλες, συστήνουν στον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης να αποσύρει διακριτικά τον πρώην βουλευτή Κοζάνης από το briefing της Ιπποκράτους.
Η επιχειρηματολογία τους στηρίζεται στο ενδεχόμενο να αποτελέσει ο
Γιώργος Παπακωνσταντίνου τον αδύναμο κρίκο, και να στοχοποιηθεί από τη Νέα Δημοκρατία, λόγω της θητείας του στο διοικητικό συμβούλιο του ΟΤΕ τα προηγούμενα χρόνια, που υπέγραψε συμβάσεις με τη «Siemens».

Ο αντίλογος των υποστηρικτών του
Γιώργου Παπακωνσταντίνου έχει να κάνει με την απόπειρα να τον πλήξουν, προκειμένου να χτυπήσουν έμμεσα τον Γιώργο Παπανδρέου.
Είναι πάντως η
δεύτερη φορά που εγείρονται ενστάσεις για τον κεντρικό ρόλο του Γιώργου Παπακωνσταντίνου στο σύστημα της Ιπποκράτους, μετά τις αποκαλύψεις για τον επιχειρηματία Πάπιστα, στην υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: