Παρασκευή 21 Αυγούστου 2009

Πληρώνουμε την "αρπακτική ομάδα" που ακολούθησε την πρακτική του ΠαΣοΚ, σε μικρότερο βαθμό βέβαια...

Γράφει ο αρθρογράφος μας:
"Γιώργος ο ακομμάτιστος"



Η ομάδα των αρπακτικών που συνεχίζει να δρα στο εσωτερικό της Ν.Δ., διέλυσε τον κομματικό μηχανισμό, πολέμησε τον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο της Ν.Δ., περιφρόνησε το λαό, φρόντισε για την οικογενειακή της αποκατάσταση, συγκυβέρνησε με το σύστημα Πασόκ, πρόδωσε την κάθαρση για να συμψηφίσει τα σκάνδαλά της, ζήτησε συγνώμη από τον αρχιερέα της οκταετούς διαφθοράς, μετέβαλε τη Ν.Δ. σε στρούγκα αρπακτικών, χρεοκόπησε τον Καραμανλή και οδηγεί την παράταξη της Ν.Δ. για πάντα στην αντιπολίτευση, κι αργότερα στην ίδια την διάλυση …

Το μεγάλο έγκλημα εκείνων που χαράσσουν την πολιτική για το κόμμα αυτό είναι ότι βίασαν τις αξίες του, έκαψαν την ελπίδα της αλλαγής, πρόδωσαν τον κόσμο που στην αρχή τους πίστεψε και ατίμασαν τα λάβαρά του με σωρεία αθλίων πράξεων και ενεργειών.

Η Ν.Δ. οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια στην αντιπολίτευση για πολλά χρόνια, αν βέβαια οσονούπω δεν διαλυθεί συν τω χρόνω … Γιατί απλούστατα τα «κεφάλια» της φρόντισαν να την απαξιώσουν, να την διασύρουν και να την παρουσιάσουν σαν μια κλαδική ανίκανων και κλεφτών, που εκμεταλλεύεται τη θέση της στην εξουσία για να λεηλατεί θεσμούς, νόμους, θησαυροφυλάκια, αλλά και για γιγαντώνει την οικογενειοκρατία, την οποία κάποτε καταδίκαζε !
Η παράταξη αυτή ατιμάσθηκε από μια ομάδα στελεχών ( με βασικό κορμό τους λεγόμενους και Βατοπεδινούς) η οποία με την πολιτική της, την τακτική της και την στρατηγική της εκτός του ότι ισοπέδωσε τα πάντα, απέκτησε τεράστιες περιουσίες και αμέτρητους κρυφούς λογαριασμούς.

Αυτή η ομάδα ούτε ενδιαφέρθηκε αλλά ούτε κι ενδιαφέρεται για το πολιτικό μέλλον της παράταξης.
Ενδιαφέρεται μόνον για την τσέπη της. Και πέρασε αυτή η νοοτροπία και σε άλλες ομάδες της Ν.Δ.
Ενώ τα παλαιότερα χρόνια, από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή έως και τον Έβερτ υπήρχε διαφορετική νοοτροπία.
Αυτή η νοοτροπία θα μπορούσε ν’ αλλάξει μόνον με την εξέγερση της λαϊκής βάσης της Ν.Δ. Αλλά η βάση σιωπούσε γιατί επί 20 χρόνια ήταν το ΠΑΣΟΚ στη εξουσία και δεν ήθελε να του δώσει τροφή και πόντους.
Η βάση σιωπούσε και για έναν άλλο λόγο: Περίμενε και προσδοκούσε ν’ αλλάξει αυτή η διεφθαρμένη νοοτροπία. Διαψεύστηκε όμως κι απογοητεύτηκε. Γι’ αυτό το λόγο ευθύνεται και το γεγονός ότι ο Καραμανλής και οι πρωτοκλασάτοι ( πολλοί είναι στην προαναφερθείσα ομάδα) δεν έχουν ακροατήριο.
Με άλλα λόγια: Δεν μπορούν πλέον να πείσουν τους σοβαρούς Νεοδημοκράτες.

cretanpatriot

Σχόλιο μας: Συμφωνώ μαζί σας ως πρόλογο του προβλήματος της Ν.Δ.
Χάθηκε πολύτιμος χρόνος και η μεγάλη ευκαιρία του τόπου!
Ο Καραμανλής παραμένει το " ισχυρό χαρτί "της παράταξης και πρέπει να γνωρίζουμε, παρά τα αντιθέτως παρουσιαζόμενα απο τα ΜΜΕ, ότι δεν αφήνει τίποτα στην τύχη!
Το μεγάλο λάθος της Ν.Δ. ήταν ότι αφέθηκαν οι Υπουργοί να στελεχώσουν "την ζώνη ευθύνης των Υπουργείων τους" με άτομα της δικής τους επιλογής!
Δεν είναι αργά όμως, άν γίνουν οι κινήσεις που πρέπει, όπως προτείνουμε
εδώ!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.