Τετάρτη 19 Αυγούστου 2009

Πανηγυρισμοί στο ΠαΣοΚ

Τα υστερικά ουρλιαχτά πανηγυρισμών από τα στελέχη του ΠαΣοΚ και τις εφημερίδες οι εκδότες των οποίων ευεργετήθηκαν επί δεκαετίες από το Κίνημα, μονάχα με τον πανικό των νεαρών κοριτσιών για τον Σάκη Ρουβά μπορούν να συγκριθούν.

Ηρεμήστε παιδιά.

Αργά ή γρήγορα, ο Χριστοφοράκος θα έρθει στην Ελλάδα.

Και όσο κι αν προσπαθείτε να μας πείσετε ότι το σκάνδαλο της «Siemens» αφορά και τη Νέα Δημοκρατία, η αλήθεια είναι μια και δεν παραγράφεται:

Η «Siemens» έστησε χορό προμηθειών και απευθείας αναθέσεων στην Ελλάδα, επί πρωθυπουργίας Ανδρέα Παπανδρέου και Κώστα Σημίτη. Επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ. Εσείς είχατε το δικαίωμα υπογραφής, μέσω του ΚΥΣΕΑ και των υπουργικών θώκων σας, εσείς λοιπόν... εισπράξατε. Σε εκατομμύρια μάρκα.

Όλα τα υπόλοιπα απευθύνονται σε όσους... διορίσατε εδώ και δυο δεκαετίες στο δημόσιο. Και στα παιδιά τους, που περιμένουν να τα διορίσετε αν επιστρέψετε στην εξουσία.


2 σχόλια:

Stathis είπε...

Αν πραγματικά ήθελε το ΠΑΣΟΚ και ο κ. Ραγκούσης στοιχεία, δεν έπρεπε να τα ζητήσει από τους συνηγόρους του Χριστοφοράκου, αλλά από τη γερμανική Δικαιοσύνη, στην οποία έχουν περιέλθει. Γιατί δεν το κάνει; Ας ζητήσει τη βοήθεια του Σημίτη και των ανθρώπων του. Όλο και κάτι θα ξέρουν εκείνοι. Όπως και ο ίδιος ο Γιώργος άλλωστε. Εκτός κι αν δεν κατάλαβε τι υπέγραψε σε εκείνο το αμαρτωλό ΚΥΣΕΑ, που ενέκρινε την προμήθεια του C4I το 2003.

Ανώνυμος είπε...

Από την ολιγωρία και μόνο των Ελληνικών αρχών θα έπρεπε να είναι ήδη φανερό πως αυτό το σκάνδαλο, όπως και τα περισσότερα σκάνδαλα, δεν αφορούν το ένα η το άλλο κόμμα αλλά είναι όλοι μπλεγμένοι.
Όλοι στον Καιάδα, όχι άλλο ανοχή στην ασυλία των πολιτικών, όχι στον νεποτισμό, να καούν τα πολιτικά τζάκια, απόλυτη διαφάνεια, το ρουσφέτι να αντιμετωπίζετε ως κακούργημα, όχι άλλους δημόσιους υπαλλήλους, όχι στην κατρακύλα της παιδείας και άλλα πολλά "όχι"