Τρίτη 18 Αυγούστου 2009

Θα του απαντήσει ...αφου λάβει το "γράμμα"...


Να αποδώσουμε τα εύσημά μας στον Γιώργο.
Μοναδικής έμπνευσης η επιλογή του Γιάννη Ραγκούση ως γραμματοκομιστή στον Μιχάλη Χριστοφοράκο, της αξίωσης του παιδιού της Αλλαγής για... στοιχεία, σχετικά με τις μίζες που γέμισαν τις τσέπες στελεχών του ΠΑΣΟΚ και τα ταμεία του Κινήματος, για να γίνουν στην Ελλάδα έργα από τη «Siemens».

Πρώτη διαπίστωση: Ο Γιώργος θέλει να μας πείσει ότι ως κορυφαίο ηγετικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ από το 1981 και μετά, δηλαδή 28 ολόκληρα χρόνια, δεν πήρε μυρωδιά για το τι γινόταν.

Διαπίστωση δεύτερη και διαχρονική: Ο Γιώργος έχει χιούμορ. Βάζει τον Ραγκούση να γράψει το γράμμα, ποντάροντας στο ότι θα του πάρει καμιά δεκαριά χρόνια για να το τελειώσει. Δηλαδή, όσα χρόνια πέρασαν με τον Ραγκούση δήμαρχο Πάρου, να μην μπορεί να μπαλώσει την τρύπα σε έναν δρόμο του νησιού, και ακόμη οι κάτοικοι να πέφτουν μέσα.
Και, επιβεβαιώνοντας την αστική ευγένεια που τον χαρακτηρίζει, ως γνήσιο γιο της Μαργαρίτας, ξέρει ότι ο Ραγκούσης θα συνοδεύσει το γράμμα και με ένα cheeseburger ή κάποια άλλη παραγγελία από τα Goody's που είχε στην Πάρο, ώστε να ανακουφίσει την πείνα του Μιχάλη Χριστοφοράκου στο κελί του.
Γιώργος for ever!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

την καλημερα μου μας την φερανε παλι οι γερμανοι σιγα μην εκδιδανε τον χριστοφορακο .....

Stathis είπε...

Ελπίζουμε σε 7-10 ημέρες να τον υποδεχθούμε...!
Τότε να δείς κλάμα...

Ανώνυμος είπε...

Αν πραγματικά ήθελε το ΠΑΣΟΚ και ο κ. Ραγκούσης στοιχεία, δεν έπρεπε να τα ζητήσει από τους συνηγόρους του Χριστοφοράκου, αλλά από τη γερμανική Δικαιοσύνη, στην οποία έχουν περιέλθει. Γιατί δεν το κάνει; Ας ζητήσει τη βοήθεια του Σημίτη και των ανθρώπων του. Όλο και κάτι θα ξέρουν εκείνοι. Όπως και ο ίδιος ο Γιώργος άλλωστε. Εκτός κι αν δεν κατάλαβε τι υπέγραψε σε εκείνο το αμαρτωλό ΚΥΣΕΑ, που ενέκρινε την προμήθεια του C4I το 2003.