Πέμπτη 13 Αυγούστου 2009

Ας αρχίσουν λοιπόν οι χοροί.....


Τα ΜΜΕ των αναίσχυντων νταβατζήδων όλες τις προηγούμενες ημέρες είχαν επιδοθεί σε ένα αγώνα συγκάλυψης, παραπληροφόρησης και αποχαύνωσης της κοινής γνώμης.
Μέχρι και εχθές, λίγες μόλις ώρες πριν ανακοινωθεί ότι το Εφετείο του Μονάχου αποφάσισε την
παράδοση του Μιχάλη Χριστοφοράκου στην Ελλάδα, διαλαλούσαν ( σύμφωνα πάντα με τις ... ανώνυμες πηγές τους) ότι «ελάχιστοι είναι εκείνοι, που εξακολουθούν να πιστεύουν ότι οι προσπάθειες του ανακριτή κ. Ζαγοριανού, ο οποίος μετέβη εσπευσμένα στη Γερμανία, θα έχει το παραμικρό αποτέλεσμα».

Πριν περάσουν λίγες ώρες οι ...
ανώνυμες πηγές τους διαψεύστηκαν οικτρά. Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ αλήθεια είναι ότι ο υπουργός Δικαιοσύνης και η Ελληνική κυβέρνηση έδρασαν αστραπιαία και η μετάβαση του κ. Ζαγοριανού στο Μόναχο έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Η μεταφορά του κ. Χριστοφοράκου στην Ελλάδα προκειμένου να αντιμετωπίσει
ευθέως (και όχι μέσω διαρροών και ...ανώνυμων πηγών ή δημοσιευμάτων) την Ελληνική δικαιοσύνη είναι καθολική απαίτηση των Ελλήνων πολιτών.
Η ενέργεια λοιπόν της ελληνικής κυβέρνησης, αν μη τι άλλο έδειξε ότι
επιθυμεί την πλήρη αποκάλυψη του σκανδάλου της SIEMENS.

Την ώρα που ...
άλλοι επιμένουν στην, δια της backdoor, αθώωση(ή έστω ποινής στα πολύ μαλακά και σε επίπεδο ....παρόμοιο των πλημμελημάτων), προτείνοντας ευνοϊκές μεταχειρίσεις εάν ο κ. Χριστοφοράκος ( αλλά και οι υπόλοιποι σύντροφοι, Σκαρπέλης κλπ) αποκαλύψουν ονόματα και διευθύνσεις(....πεθαμένων ή πολιτικά τελειωμένων),η κυβέρνηση δείχνει ότι συμβαδίζει με την καθολική λαϊκή απαίτηση της πλήρους αποκάλυψης ενός σκανδάλου που ταλάνιζε επί μια δεκαετία τη χώρα μας.

Και απ` αυτό το σημείο πλέον ....αρχίζουν οι χοροί. Σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα ο κ. Χριστοφοράκος έδωσε το όνομα του.... εκλιπόντος Γιάννη Βαρθολομαίου και του ολοζώντανου κ. Κώστα Γείτονα.
Η αλήθεια
θα αποκαλυφθεί σύντομα με την έλευση του κ. Χριστοφοράκου και την εξέτασή του ενώπιον των ανακριτικών αρχών της χώρας μας.

Απλά να επισημάνω ότι η
σύγχυση στο κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης είναι φανερή και ιδιαίτερα έντονη, αφού ζήτησαν από την ΝΔ ,μέσω της εκπροσώπου τύπου κας Μαρίας Καρακλιούμη,να διαγράψει τον....... εκλιπόντα Γιάννη Βαρθολομαίο !!!.

Η σύγχυση δεν προέρχεται μόνο από την αποκάλυψη μέσω των διαφόρων δημοσιευμάτων του ονόματος του κ. Γείτονα ( στέλεχος του βαθέως ΠαΣοΚ,υπεύθυνος οικονομικών του κόμματος και
εκ των υποστηρικτών του κ. Γ. Παπανδρέου), αλλά και από μια δήλωση της ΝΔ όπου αναφέρει ότι: «εμείς μπορούμε να βεβαιώσουμε ότι δεν έχει μπει ΠΟΤΕ στα ταμεία μας ούτε ένα ευρώ από τη SIEMENS. Το ΠαΣοΚ μπορεί ΕΠΙ ΘΗΤΕΙΑΣ του Γιώργου Παπανδρέου να πει ΤΟ ΙΔΙΟ;».

Ας αρχίσουν λοιπόν οι χοροί, γιατί ως πολίτες είμαστε κάθετοι και αμετακίνητοι στη θέση «Φως σε Όλα». Η διαφάνεια στο δημόσιο βίο εξυπηρετείται με πράξεις και αποτελεσματικές πρωτοβουλίες, και όχι με εκρήξεις λαϊκισμού.

Ας αρχίσουν οι χοροί
, γιατί δεν λησμονούμε ότι η αποκάλυψη των πτυχών αυτής της υπόθεσης αλλά και άλλων υποθέσεων οφείλονται στην έρευνα της Δικαιοσύνης και όχι στις ατέρμονες και αποδεδειγμένα ατελέσφορες ....Εξεταστικές Επιτροπές που το άσπρο το παρουσιάζουν μαύρο και το βρώμικο καθαρό.

Ας αρχίσουν λοιπόν οι χοροί,
τώρα που στόματα ανοίγουν και δείκτες χεριών δείχνουν ...κοντινές αυλές, .....παιδικούς φίλους και ..Γείτονες του C4I. Οι κορώνες , ο στρουθοκαμηλισμός και τα μπακαλοτέφτερα δεν πείθουν πλέον κανένα.

Ας αρχίσουν οι χοροί
, για να αποκαλυφθούν μέσα από την Δικαιοσύνη ΠΟΙΟΙ,ΠΩΣ και ΠΟΣΑ αποκόμισαν από τον ιδρώτα των Ελλήνων πολιτών !!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια: