Τετάρτη 12 Αυγούστου 2009

Ποιος διέταξε την αποφυλάκιση Σεφερτζή;

Κι αυτό θα σας το "αποκαλύψουμε" μέσω του Ριζοσπάστη γιατί μας έπιασαν τα σοσιαλιστικά μας.

Λοιπόν, τον κ. Σεφερτζή αρχικά τον έβγαλε έξω ο σπουδαίος δικαστικός κ. Καλούσης!

Ο κ. Σεφερτζής παρέμεινε έξω επειδή σίγουρα και δίχως καμία αμφιβολία κατηγορείτο άδικα και ήταν αθώος. Η κακοβουλία των φαντασιόπληκτων και των δεξιών που έλεγαν ανυπόστατα πράγματα για εκείνη την υπόθεση κατέπεσε. Η ανεξάρτητη δικαιοσύνη θριάμβευσε.

Διαβάστε το Ριζοσπαστικό άρθρο εδώ:

Ελεύθερος με όρους ο Σεφερτζής


Αποφυλακίστηκε με περιοριστικούς όρους ο Γ. Σεφερτζής, επικοινωνιολόγος και πρώην γενικός γραμματέας Νέας Γενιάς, με διαταγή του 23ου ανακριτή Ε. Καλούση.

Οι περιοριστικοί όροι που επιβλήθηκαν στον Γ. Σεφερτζή είναι...

...η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, θα πρέπει να εμφανίζεται στον ανακριτή μια φορά το μήνα και να καταβάλει το ποσό των 10 εκατ. δραχμών.

Να σημειωθεί ότι ο ίδιος ανακριτής πριν λίγες μέρες είχε ταχθεί υπέρ της προφυλάκισης του Γ. Σεφερτζή, ενώ τώρα άλλαξε γνώμη. Παράλληλα, και ο εισαγγελέας προφυλακίσεων Γ. Καραΐσκος σε αίτηση αποφυλάκισης του κατηγορούμενου, τάχθηκε υπέρ της συνέχισης της προφυλάκισης, γιατί θεωρεί ότι είναι επικίνδυνος για τέλεση και άλλων αξιόποινων πράξεων.

Ο πρώην γενικός γραμματέας Νέας Γενιάς κατηγορείται για διασπάθιση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας «ΒΙΟΜΕΤΑΛ ΕΣΚΙΜΟ», ύψους 77 εκατομμυρίων δραχμών.

Σχόλιο zorro: Εκείνος ο εισαγγελέας προφυλακίσεων είχε λανθασμένη άποψη για τον διάσημο επικοινωνιολόγο. Θα χάναμε και εμείς και ο ΓΑΠ τόσο ωραίες αναλύσεις για τα πολιτικά μας θέματα αν έμενε μέσα. Είδες διορατικότητα ο κ. Καλούσης; Έκανε ένα λαθάκι και τον προφυλάκισε αλλά επανόρθωσε άμεσα.



Σχόλιο emprosdrama: Ο Γιώργος Σεφερτζής φέρεται ως στενός σύμβουλος επικοινωνίας του Γιώργου Α. Παπανδρέου, κατά πολλούς μάλιστα είναι ο άνθρωπος που συντόνισε την εσωκομματική του τακτική και έριξε τον Ε. Βενιζέλο στο καναβάτσο.
Θεωρείται ως ο γκουρού των exit poll αλλά και της κοινωνικής ανάλυσης πολιτικών ρευμάτων.
Αυτό το διαμάντι λοιπόν, θα το έτρωγαν της φυλακής τα σίδερα εάν δεν βρισκόταν ο εξαίρετος (πλην αδικημένος λειτουργός Καλούσης) για να τον αποφυλακίσει.


Δεν υπάρχουν σχόλια: