Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

Καραμανλής: Έκανα εκλογές γιατί θα με καθάριζαν

Λέτε να είναι αλήθεια;

Το αναδημοσιεύουμε γιατί η είδηση δόθηκε  από το πολύ έγκυρο και φιλικό μας Ιστολόγιο Parapolitika.gr

Εκτός από τα παιδάκια και τα ανέκδοτα που κυριάρχησαν στο δείπνο του Καραμανλή στην ταβέρνα του Ποταρή στο χωριό Κουνουπιά Αρκαδίας, εξαιρετικά μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η απάντηση που έδωσε ο πρώην πρωθυπουργός σ' έναν οπαδό της Ν.Δ. που τον πλησίασε και τον ρώτησε.
«Πρόεδρε γιατί πήγες σε εκλογές αφού γνώριζες ότι θα χάναμε;».
Ο Καραμανλής τον κοίταξε και χωρίς να χάσει χρόνο του απάντησε.
«Γιατί θα με τρώγανε...»
Η συγκεκριμένη απάντηση έρχεται να ενισχύσει την άποψη που διατυπώνουν στελέχη που βρίσκονται κοντά στον Καραμανλή, σύμφωνα με την οποία οι Αμερικάνοι είχαν αποφασίσει πολύ πριν από τις εκλογές να τελειώνουν με τον πρώην πρωθυπουργό. 

7 σχόλια:

***ΜΑΚΕΔΩΝ*** είπε...

Παραμύθια για μικρά παιδιά !

Ας έβγαινε με διάγγελμα στον Ελλήνικό λαό και ας έλεγε ποιοί τον απείλησαν πως θα τον "φάνε" παρουσιάζοντας τα ανάλογα στοιχεία .

Θα είχε στο πλευρό του όλο τον Ελληνικό λαό και όχι μόνο .

Οχτώ μήνες τώρα τον πληρώνουμε να τρώει , να πίνει και να χέζει και ούτε μία λέξη δεν έχει πει ...

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΤΟΝ ΨΙΛΟΠΙΣΤΕΥΩ.ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ ΤΩΡΑ;ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΒΙΑΣΤΕΙ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ,ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΟΒΟΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ.ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΜΩΣ.ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΤΟ ΕΛΕΓΕ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΝΟΟΥΣΑΜΕ,ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ;ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΟΨΑΝ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ ΚΑΝΕΙΣ.ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΤΟΙΜΑΖΑΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ.

Ανώνυμος είπε...

'ΜΑΚΕΔΟΝΑ'ΜΕ ΤΟΣΗ ΚΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ. ΤΩΡΑ ΑΝ ΑΠΕΙΛΗΘΗΚΕ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΑ ΟΛΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ.ΔΕΙΓΜΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2008 ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ ΣΤΟ ΚΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΔΥΝΑΤΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΝΔ.

***ΜΑΚΕΔΩΝ*** είπε...

Πάντα υπάρχει λύση . Αν δεν είχε τα κότσια να μην αναλάμβανε την πρωθυπουργία του κράτους ΄΄η να μην έφτιαχνε οικογένεια . Οι Έλληνες πολίτες τον ψήφισαν να τους εκπροσωπήσει και όχι το βάλει στα πόδια . Στο τιμόνι της χώρας δεν μπορεί να κάθετε ένας δειλός . Κάθε σπιθαμή αυτής της χώρας είναι πορισμένη με αίμα . Δεν χωράν ριψάσπιδες .

Γιατί βρε ανώνυμε δεν είμαι Μακεδόνας ; Επείδή λέω τα πράγματα με τ΄ονομά τους και δεν υποστηρίζω κανέναν ανίκανο κληρονόμο πολιτικάντη . Κάνε μας τη χάρη ...

Δεδομένο στην πολιτική δεν είναι τίποτε , μην γελιέσαι , όπως επίσης δεν υπήρχε καμία προβοκάτσια ... ανικανότητα υπήρχε . Τα περί προβοκάτσιας είναι Καρατζαφερικά σενάρια και τίποτε άλλο .

Ανώνυμος είπε...

Προς Ο/Η Μακεδόνας
Ποιος είσαι εσύ ρε δοχείο νυκτός και τολμάς να υβρίζεις τον Κώστα Καραμανλή. Είσαι ανθέλληνας και προδότης και πληρωμένος και ξεπουλημένος. Προσκύνα εκεί που ξέρεις και θα φας καλά κοροϊδο.

***ΜΑΚΕΔΩΝ*** είπε...

Καί ποιός είναι ο Κώστας Καραμανλής βρε ανόητο κοματόσκυλο που θα τον λογαρίασω και θα του χαριστώ ; Ποιός είναι ; Χαρις του ονόματός του και της συγγένειας με τον (σχωρεμένο) προσκυνημένο θείο του απόκτησε εξουσία ... ανάθεμά με αν το IQ του ξεπερνά τον μέσω όρο ...
Για το δικό σου δεν το συζητώ ...

Είσαι τόσο ανόητος που μετά από όσα έγραψα εσύ κατάλαβες πως είμαι κάπου αλλού ταγμένος ; Εγώ δεν προσκυνώ κανέναν όπως εσύ ρε λαμόγιο, τους έχω γραμμένους όλους στα αρχ.... μου ... και Κωστάκηδες και Γιωργάκηδες και Αντωνάκηδες και κάθε κερατά λαμόγιο πολιτικάντη που δεν έχει κάνει μεροκάματο στην ζωή του αλλά "κληρονόμησε" την διακυβέρνηση της Ελλάδος .

Αναρωτήθηκες ποτέ γιατι τους ψηφίζεις ; Αποκλείετε !

Απ΄ότι φαίνεται πρόβατο ήσουν , πρόβατο είσαι και πρόβατο θα παραμείνεις ... πάνε γλύψτον μπας και σε βολέψει σε καμιά θέση στο δημόσιο ή στο κόμμα ... λαμόγιο ...

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΩ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΟΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΔΕΣ