Κυριακή 9 Ιουνίου 2024

Φραστικό επεισόδιο με ύβρεις μεταξύ Κασσελάκη και δημοσιογράφου – «Μ@λ@κας είσαι και φαίνεσαι»

Φραστικό επεισόδιο με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, καταγγέλλει πως είχε δημοσιογράφος της εφημερίδας «Δημοκρατία»
.

Το επεισόδιο, όπως καταγγέλλει ο δημοσιογράφος Γιώργος Χατζηδημητρίου σημειώθηκε το μεσημέρι, στο γεύμα που παρέθεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στους πολιτικούς συντάκτες, λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες για τις ευρωεκλογές.
Όπως αναφέρει στην ανάρτησή του ο δημοσιογράφος, όταν κάποια στιγμή ρώτησε τον Στέφανο Κασσελάκη αν ο επιδεικτικός του τρόπος να δείχνει τα πανάκριβα σπίτια του την ώρα που ο κόσμος δεν μπορεί να σταθεί πουθενά, συνάδει με το ήθος της Αριστεράς, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ του απάντησε: «Είσαι μαλ@@@ς»...
Ο δημοσιογράφος τότε του είπε «‘Άντε γαμ@@@ ρε φλώρε. Μαλ@@@ς είσαι και φαίνεσαι» και τότε σηκώθηκε και έφυγε.
Μάλιστα, σύμφωνα με την καταγγελία του δημοσιογράφου, την προσφώνηση «είσαι μαλ@@@ς» την είχε χρησιμοποιήσει νωρίτερα και για άλλους συναδέρφους.

Η ανάρτηση του δημοσιογράφου Γιώργου Χατζηδημητρίου:

“Καθένας είναι γιος του μπαμπά του!
Μας έβγαλε για ένα κρασί, στην Αδάμαντος στο Θησείο κάτω απ΄ την Ακρόπολη, εμάς που καλύπτουμε το ρεπορτάζ του ΣΥΡΙΖΑ, σήμερα Σάββατο μεσημέρι, παραμονές της κάλπης ο Στέφανος Κασσελάκης.
Αφήνω στη μπάντα που ήρθε με μιάμιση ώρα καθυστέρηση, έδωσε το σκυλί του στον σύζυγο και κάθησε δίπλα στις τηλεοράσεις. Λες κι εμείς οι εφημεριδάδες, είμαστε τίποτε αργόσχολοι παρακατιανοί…Κι αφήνω όσα είπε και είναι off για τα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ και τις διαθέσεις του να γαμ@@@ το εναπομείναν σύμπαν…
Έρχεται και στο τραπέζι μας κάποια στιγμή και τον ρωτάω, αν ο επιδεικτικός τρόπος του, να δείχνει δηλαδή τα πανάκριβα σπίτια του την ώρα που ο κόσμος δεν ημπορεί να σταθεί πουθενά συνάδει με το Ήθος της Αριστεράς που αυτός επικαλείται.
«Είσαι μαλ@@@!» μου απαντά. «‘Άντε γαμ@@@ ρε φλώρε. Μαλ@@@ είσαι και φαίνεσαι» του λέω κι εγώ και σηκώθηκε κι έφυγε θυμωμένος δείχνοντας τα όριά του και κάπου εκεί η σεμνή τελετή έλαβε τέλος…

Υ.Γ: Για να μην παρεξηγηθώ και νομίσει κανείς πως είμαι εξαίρεση- που όντως είμαι!.. Την προσφώνηση «μαλ@@@», «είσαι μαλ@@@» ή «λες μαλ@@@», την είχε πολλές φορές χρησιμοποιήσει νωρίτερα και για άλλους συναδέλφους. Απλά εγώ δεν το ανέχτηκα.
Υ.Γ2: Ήρθε μετά στην αποχώρησή του να με χαιρετήσει ενοχικά λέγοντας “γειά σου αριστερόμετρο”. Τον έγραψα στ’ αρ@@@ μου. Έστριβα επιμελώς το τσιγαράκι μου εκείνη την ώρα…”

facebook post kasselakis

      

Δεν υπάρχουν σχόλια: