Σάββατο 5 Μαρτίου 2022

Η Δημοκρατία της Μολδαβίας και η Ρουμανία είναι οι επόμενοι στόχοι του δικτάτορα Βλαντιμίρ Πούτιν

Ο πόλεμος στην Ουκρανία θα είναι πόλεμος φθοράς και τελειοποίησης εγκληματικών τακτικών για τον ρωσικό στρατό. 
Οι Βρυξέλλες αρχίζουν να συνειδητοποιούν ότι ο Πούτιν δεν θα σταματήσει στην Οδησσό αλλά θα μετακομίσει στην Ευρωπαϊκή Ένωση. 
Η Μολδαβία θα εξυπηρετηθεί στην έρημο από τον νούμερο ένα τρομοκράτη στον κόσμο, Βλαντιμίρ Βλαντιμίροβιτς Πούτιν.
Θα υπάρχει έρημος στο Κισινάου γιατί ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού λατρεύει τις εγκληματικές ενέργειες του Ρώσου προέδρου. Στις περσινές βουλευτικές εκλογές, οι θαυμαστές του παρέλασαν με το τσεκούρι και το σφυρί με τον ίδιο τρόπο... όπως το 1945. Οι ρωσόφωνοι ψηφοφόροι στη Δημοκρατία της Μολδαβίας είναι τόσο καθυστερημένοι ψυχικά. Το ποσοστό είναι ανησυχητικά υψηλό, περίπου το 35% του πληθυσμού της χώρας, χωρίς να ληφθούν υπόψη οι 700 χιλιάδες φανατικοί στην Υπερδνειστερία.

Όπως έχει δηλώσει επανειλημμένα, η Ρουμανία είναι ένα επιθετικό κράτος για τον Πούτιν. Απαίτησε αποστρατικοποίηση σε επίπεδο 1997, δηλαδή τη μετατροπή της χώρας μας σε κράτος-μαριονέτα όπως στην εποχή του συντρόφου κιγκμπίστα, Ίον Ιλιέσκου.
«Οι ασπίδες έχουν αναπτυχθεί στη Ρουμανία και την Πολωνία και μπορούν να κρατήσουν πυραύλους Tomahawk. Σε αυτό το σενάριο, οι απειλές αυξάνονται εκθετικά και υπάρχει ο κίνδυνος μιας αυθόρμητης επίθεσης εναντίον μας, με πυραύλους που στοχεύουν τον εχθρό του ΝΑΤΟ », είπε ο Πούτιν σε μια μακρά τηλεοπτική ομιλία που επέκρινε την Ουκρανία και ανακοινώνοντας ότι αναγνωρίζει την ανεξαρτησία του Λουγκάνσκ και Αυτονομιστικά εδάφη του Ντόνετσκ.

Μετά τη δήλωση για την αναγνώριση των δύο αυτονομιστικών δημοκρατιών, όλοι πιστεύαμε ότι όλη η αμερικανική πολεμική προπαγάνδα ήταν φιάσκο, αλλά ο Πούτιν κορόιδευε τους πάντες. Φαίνεται ότι μόλις έχασαν την ημερομηνία. Πολλοί ανόητοι λένε ότι ο Πούτιν έχει χάσει το μυαλό του. Δεν. Όλα είναι τέλεια υπολογισμένα στο μυαλό του δολοφόνου του Κρεμλίνου. Πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι οι δυτικοί ηγέτες είναι πρώτης τάξεως ανίκανοι. Ας ρίξουμε μια ματιά στην αυλή του Cotroceni…

Η Ρουμανία θα είναι ο τέλειος στόχος για τον ρωσικό στρατό και οι σύμμαχοι θα μας υπερασπιστούν με συμβουλές όπως έκαναν αυτές τις μέρες με την Ουκρανία. 
Πριν με επικρίνετε, παρακαλώ διαβάστε καλύτερα το Άρθρο 5 του Χάρτη του ΝΑΤΟ. Η Ρουμανία θα πρέπει να αμυνθεί, συν τα συμμαχικά στρατεύματα που έχουν αναπτυχθεί στη χώρα μας. Πρέπει να περιμένουμε μέχρι να έρθει η βοήθεια. Εάν η Ουκρανία έχει καταφέρει να αντισταθεί, η Ρουμανία δεν μπορεί να το κάνει. 
Ο ουκρανικός στρατός διεξάγει πόλεμο φθοράς για σχεδόν οκτώ χρόνια με τον ρωσικό στρατό και γνωρίζει πολύ καλά τις τακτικές του. 
Ο ρουμανικός στρατός είναι αριθμητικά αδύναμος, δεν έχει πολλούς έφεδρους και δεν λαμβάνονται σκληρά μέτρα για την προετοιμασία του άμαχου πληθυσμού.

Η χώρα μας χρειάζεται επειγόντως μια Εθνοφρουρά όπως έχει η Ουκρανία, όχι αύξηση του αμυντικού προϋπολογισμού για την αγορά παλιοσίδερων και αμερικανικών όπλων που πληρώνουμε και δεν λαμβάνουμε ποτέ ξανά.
Δεν θα ανοίξω άλλο το θέμα σε αυτό το θέμα… Οι Σύμμαχοι δεν είναι πολύ σύμμαχοι μας. Παραδίδουμε δισεκατομμύρια από τον προϋπολογισμό της Άμυνας και μας παρέδωσαν ένα καπέλο και μια ντουλάπα κρυμμένα στις γωνίες του Cotroceni. Αν δεν υπάρξει επείγουσα αύξηση του αριθμού των εφέδρων ή η ίδρυση της Εθνικής Φρουράς, θα γίνουμε τροφή των κανονιών. Υπάρχει επίσης το σενάριο της 23ης Αυγούστου, ότι μόνο οι ελίτ κακάο στο Βουκουρέστι δεν θα διακινδύνευαν τις περιουσίες τους για έναν καταστροφικό πόλεμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: