ΚΚΕ: Η Μαριέττα Γιαννάκου πορεύτηκε με σοβαρότητα και εντιμότητα

"Η Μαριέττα Γιαννάκου πορεύτηκε με σοβαρότητα & εντιμότητα σε όλη την πολιτική της διαδρομή, ενώ ξεχώρισε και για τη γενναιότητα, με την οποία αντιμετώπισε τα προβλήματα της υγείας της.

Για το θάνατό της το ΚΚΕ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της", αναφέρεται σε ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό στο Twitter του γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ.

Το αντίο της Ντόρας Μπακογιάννη

Η Ντόρα Μπακογιάννη θέλησε να αποχαιρετήσει την Μαριέττα Γιαννάκου με τον δικό της τρόπο, μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποχαιρετώντας την με ένα μακροσκελές κείμενο.

«Έφυγε η Μαριέττα μας ! Η Μαριέττα που έδινε μάχες όλη της τη ζωή. Μάχες για τα εθνικά μας θέματα, μάχες για την παιδεία, μάχες για τη Νέα Δημοκρατία. Πάντα μακριά από λαϊκισμούς και κορώνες. Μάχες και για την υγεία της. Δεν το έβαζε ποτέ κάτω, ήταν πάντα όρθια πρωτίστως για την κόρη της τη Ζωή αλλά και για όλους εμάς! ΜΑΡΙΕΤΤΑ μου θα μας λείψεις πολύ. Η Βουλή των Ελλήνων είναι από σήμερα πραγματικά φτωχότερη», έγραψε στη λεζάντας της ανάρτησής της η Ντόρα Μπακογιάννη.

«Η Μαριέττα Γιαννάκου, υπήρξε γενναία γυναίκα και πολιτικός με ανήσυχο και μαχητικό πνεύμα. Την χαρακτήριζε πάντα το ήθος και η συνέπειά της στις αρχές της, τα ιδανικά της και σε μια ιδιαίτερη διακριτή θεώρηση για τη ζωή και την άσκηση της πολιτικής, που τελικά, αποτελεί και την παρακαταθήκη της: τα εμπόδια υπάρχουν για να τα ξεπερνάμε» δήλωσε ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.





Γράψτε το σχόλιό σας