Τετάρτη 18 Αυγούστου 2021

Γραβάνης: Συμφωνεί ο ιατρικός σύλλογος με τις θεωρίες για το Χαρδαλιά;

Με μια ανάρτησή του ο καθηγητής Φαρμακολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης Αχιλλέας Γραβάνης σχολιάζει σκωπτικά τις θεωρίες που κάνουν το γύρο του διαδικτύου πως το ισχαιμικό επεισόδιο του υφυπουργού πολιτικής προστασίας και διαχείρισης κρίσεων Νικου Χαρδαλιά σχετίζεται με τον εμβολιασμό του κατά της Covid19.
Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Γραβάνη:
ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ;;
Ο κ. Χαρδαλιάς με προϋπάρχον ιστορικό... εμφράγματος, 10 μέρες άυπνος μέσα στο απόλυτο στρες να αντεπεξέλθει ως αρμόδιος υφυπουργός στις προκλήσεις της πανδημίας, των 600 πυρκαγιών μέσα σε 10 μέρες και η διάγνωση είναι ισχαιμικό καρδιακό επεισόδιο λόγω εμβολιασμού πριν 7 μήνες; 
Συμφωνεί με την διάγνωση η Ιατρική Σχολή ΑΠΘ και οι καρδιολόγοι της; 
Ο Ιατρικός Σύλλογος; 
Η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία; 
Γιατί αν συμφωνούν προτείνω στους φοιτητές μου της Ιατρικής να ετοιμάζονται για μετανάστευση.

Η ανάρτηση του κ. Κούβελα:

Και άλλες αντίθετες φωνές...





ΞΕΦΤΙΛΑ
Τι πιο ξεφτίλα για έναν καθηγητή να του λέει παλιός φοιτητής του:
«Χωρίς εκτίμηση πλέον αν και παλιός σας φοιτητής στην ιατρική σχολή ΑΠΘ και μεταπτυχιακό»
Δείτε πως σχολίασε ο επίσης επεμβατικός καρδιολόγος σε Δημόσιο Νοσοκομείο τον κ. Κούβελα:
«Και εγώ σας λέω ως καθετηριαστής δημοσίου νοσοκομείου ότι αυτό που λέτε δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα και είναι άκρως επικίνδυνο και αντιδεοντολογικό να κάνετε τέτοιου τύπου αναρτήσεις.
Χωρίς εκτίμηση πλέον αν και παλιός σας φοιτητής στην ιατρική σχολή ΑΠΘ και μεταπτυχιακό»



1 σχόλιο:

aik είπε...

Κυριε Γραβανη,στις παρενεργειες γνωστου αντιφλεγμονωδους αναφερεται κατακρατηση ουρων,και αυτος που το λαμβανει δεν εχει ουρηση,τι θα του πουμε;Φταιει η κλιματικη αλλαγη;Αλλωστε ο κ. Κουβελας πιθανολογησε.Μου κανει ομως καταπληξη οτι συναδελφοι σας πρωιμα και προχειρα αποκλειουν σχεση με τα εμβολια,οταν ολη η επιστημονικη κοινοτητα προβληματιζεται.Η τραγικοτητα της προχειροτητας,της ανικανοτητας συλλογης στοιχειων της πραγματικης στατιστικης[αλλωστε εχουμε γινει διεθνως,περιγελως]βλεπω σας αφηνει παγερα αδιαφορο.