Κυριακή 4 Απριλίου 2021

Υπόθεση Marfin: Το “βαθύ λαρύγγι” από τον αντιεξουσιαστικό χώρο έλυσε τον γρίφο για τις αρχές (Βίντεο)

Κρίσιμος μάρτυρας από τον ευρύτερο αντιεξουσιαστικό χώρο, που ανέφερε αναλυτικά τι πραγματικά συνέβη στον εμπρησμό της Marfin και κατονόμασε τουλάχιστον 4-5 άτομα ως πρωταγωνιστές, είναι το «κλειδί» – όπως αποκαλύπτει «Το Βήμα της Κυριακής» – της επανεξέτασης, 11 χρόνια μετά, του δραματικού γεγονότος που κόστισε τη ζωή σε τρεις τραπεζοϋπαλλήλους, εκ των οποίων η μία ήταν έγκυος γυναίκα...
Η τωρινή έρευνα δεν επιχειρεί να επανεξετάσει στα «τυφλά» τον φάκελο της υπόθεσης, τα βίντεο κ.λπ., όπως σημειωνόταν μέχρι τώρα, αλλά έχει συγκεκριμένες κατευθύνσεις και στόχους με βάση τις συγκεκριμένες αναφορές εκ των έσω.
Η ΕΛ.ΑΣ. συγκέντρωσε στοιχεία και οπτικό υλικό με βάση συγκεκριμένες υποδείξεις για τις κινήσεις τους στην αρχή της διαδήλωσης, όταν δεν είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους. Ωστόσο φαίνεται να έχει συγκεντρωθεί υλικό που δείχνει ότι τα ίδια άτομα, αφού κατέκαψαν το υποκατάστημα της Marfin, συμμετείχαν στον εμπρησμό οικονομικής υπηρεσίας και γραφείων τοπικής αυτοδιοίκησης στην ευρύτερη περιοχή της πλατείας Συντάγματος.

πηγή: megatv.com

eReportaz Team
03/04/2021, 10:43 ΜΜ

Δεν υπάρχουν σχόλια: