Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2021

Τα ρέστα του θα παίξει για να διασωθεί ο Τσίπρας ποντάροντας στην πόλωση και το διχασμό

Η αλλεργία του Τσίπρα στην κανονικότητα
Τα ρέστα του αναμένεται να παίξει το επόμενο διάστημα για να διασωθεί πολιτικά ο Αλέξης Τσίπρας ποντάροντας στην πόλωση και το διχασμό της ελληνικής κοινωνίας. Είναι σε όλους σαφές μετά και την τελευταία απερίγραπτη εμφάνιση του στη Βουλή ότι ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης παρουσιάζει βαριά συμπτώματα αλλεργίας στη κανονικότητα καθώς γνωρίζει ότι μόλις η χώρα επιστρέψει σε λίγους μήνες αυτός θα μετράει αντίστροφα για... το άδοξο πολιτικό του τέλος.
Γνωρίζοντας πολύ καλά την τέχνη του λαϊκίζειν και του δημαγωγείν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κάνει την τελευταία του προσπάθεια μπας και αλλάξει το κλίμα, αν και με την εν γένει πολιτική του στάση έχει απογοητεύσει όχι μόνο τους αντιπάλους αλλά και ένα μεγάλο κομμάτι των δικών του ψηφοφόρων που βλέπει πλέον τον αρχηγό τους να μην μπορεί να προσεγγίσει ούτε στο ελάχιστο την πραγματικότητα.

Σε μία κρίσιμη συγκυρία για τη χώρα και με την ελληνική κοινωνία να βρίσκεται στα κάγκελα κουρασμένη από τις συνέπειες της πολύμηνης διάρκειας της πανδημίας, ο κ. Τσίπρας αποδεικνύει και πάλι ότι γράφει στα παλιά του τα παπούτσια το δημόσιο συμφέρον και το μόνο που ονειρεύεται είναι με ποιον τρόπο θα ανακαταλάβει τους αρμούς της εξουσίας και θα ξαναφορέσει το πρωθυπουργικό κουστούμι, no matter what… που θα έλεγε και ο εσωκομματικός του αντίπαλος Ευκλείδης Τσακαλώτος.


Δεν υπάρχουν σχόλια: