Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020

Απίστευτες εικόνες απ' το άντρο των Αναρχικών στο Κουκάκι (Βίντεο & Φωτο)

Την πόρτα του εισαγγελέα πέρασαν τα 13 άτομα που συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια των αστυνομικών επιχειρήσεων χθες στο Κουκάκι όταν αντιεξουσιαστές προσπάθησαν να ανακαταλάβουν τις καταλήψεις στις οδούς Ματρόζου και Παναιτωλίου.
Εξω από την Ευελπίδων συγκεντρώθηκαν αλληλέγγυοι και στο σημείο βρίσκονται και δυνάμεις της Αστυνομίας. Μάλιστα προκλήθηκαν και μικροεπεισόδια.
Ανάμεσα στους συλληφθέντες κατά τη διάρκεια εκκένωσης των καταλήψεων στο Κουκάκι, είναι και ο κεντρικός «διαχειριστής» τους.
Ο γνωστός αντιεξουσιαστής, που έχει απασχολήσει πολλές φορές τις Αρχές... στο παρελθόν, φέρεται να διαχειρίζεται και τις τρεις καταλήψεις στο Κουκάκι.
Μάλιστα, από τους συλληφθέντες στο Κουκάκι οι 10 είχαν συλληφθεί ξανά, όπως τονίζεται από την ΕΛΑΣ και απασχολούν τις Αρχές με τη δράση τους.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης στο Κουκάκι έγιναν συνολικά 13 συλλήψεις. Οι αστυνομικές δυνάμεις μπήκαν στο κτήριο της Ματρόζου περίπου στις 20:00 το βράδυ του Σαββάτου, ενώ περίπου δύο ώρες αργότερα μπήκαν και σε αυτό της Παναιτωλίου.
Από την κατάληψη της Ματρόζου συνελήφθησαν πέντε άτομα, ενώ από εκείνη της Παναιτωλίου τα υπόλοιπα οκτώ. Ακόμη οκτώ συνελήφθησαν πριν την επιχείρηση εκκένωσης. Όλοι οι συλληφθέντες μεταφέρθηκαν χθες βράδυ στην Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας και σήμερα το πρωί μεταφέρθηκαν στον Εισαγγελέα.
Τα δακτυλικά αποτυπώματα είχαν ταυτοποιηθεί κυρίως σε τοίχους και πόρτες του διώροφου κτιρίου, ωστόσο συνεχίζονται οι έρευνες στα εγκληματολογικά εργαστήρια με την εξερεύνηση των υπόλοιπων εργαστηριακών στοιχείων που συλλέχθηκαν από σταθερά και κινητά αντικείμενα.
Στην σχετική αστυνομική ανακοίνωση, υποστηρίζεται ότι κάποιοι από τους «ενοίκους» είχαν προβεί σε εμφανή προσπάθεια εξαφάνισης κάθε ίχνους, με ενδεικτική την περίπτωση ενός φορητού ηλεκτρονικού υπολογιστή, στον οποίο βρέθηκε ένα και μοναδικό δακτυλικό αποτύπωμα στην οθόνη και κανένα στο πληκτρολόγιο.

Συνελήφθη και η κόρη γνωστού ηθοποιού

H κόρη γνωστού ηθοποιού συμμετείχε στην μία κατάληψη στο Κουκάκι και συνελήφθη κατά τη διάρκεια της χθεσινής επιχείρησης της ΕΛΑΣ.
Ο πατέρας της -ανήλικης, σύμφωνα με πληροφορίες 16 ετών- συλληφθείσας πρωταγωνιστεί σε δημοφιλή σειρά τηλεοπτικού καναλιού που σημειώνει μεγάλη επιτυχία.
  
   

Δεν υπάρχουν σχόλια: