Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

Σε ένα μήνα δεν θα είναι πρωθυπουργός! - Μόνο η γνωστή ισχυρά κυρία είχε δώσει στον Αλέξη και το κόμμα 20 εκ. €

Δεν μπορούν να το πιστέψουν. Ήταν σίγουροι ότι θα κέρδιζαν τις εκλογές. Εκείνο το βράδυ που στη Βουλή συζητήθηκε η πρόταση μομφής της ΝΔ κατά του Παύλου Πολάκη ο Τσίπρας δήλωνε βέβαιος πως θα κερδίσει τις εκλογές.
-Αλέξη, τον έχεις!..
Εκτός από τον Παύλο Πολάκη και ο Προκόπης Παυλόπουλος συνήθιζε να επαναλαμβάνει αυτή την αργκώ έκφραση για να τονώσει τον πολιτικό εγωισμό του ανθρώπου που τον έκανε Πρόεδρο Δημοκρατίας...

Από τον Ian Ford
Ήταν και οι ολιγάρχες που κάθε τόσο έστελναν sms στο κινητό του πρωθυπουργού και τον διαβεβαίωναν πως οι μετρήσεις που έκαναν οι ίδιοι έδειχναν πως ο πρωθυπουργός είχε κλείσει τη ψαλίδα. Και πως να μην του στέλνουν τέτοια sms όταν κάποιοι από δαύτους έχουν βγάλει δις ευρώ χάρη στην διακυβέρνηση των παιδιών που έπρεπε να τα βοηθήσουν!
Δεν είναι τυχαίο πως ούτε ακόμη και σήμερα μετά την ευρεία νίκη της ΝΔ οι ολιγάρχες δίνουν κάτι ψίχουλα στο κόμμα της ΝΔ σε αντιδιαστολή με την κάνουλα των εκατομμυρίων ευρώ που είχε ανοίξει για τον Αλέξη. Μόνο η γνωστή ισχυρά κυρία είχε δώσει στον Αλέξη και το κόμμα 20 εκατ. ευρώ χορηγία. Τα ποσά που έδωσαν όλοι μαζί οι ολιγάρχες (εθελοντικά και εκβιαζόμενοι λόγω σκανδάλων) αγγίζουν το 1 δις ευρώ. Αντιλαμβάνεστε λοιπόν ότι οι άνθρωποι είχαν ποντάρει για τα καλά στον άχαστο Αλέξη….Είχαν ποντάρει στη φτωχοποίηση της μεσαίας τάξης και στην εξαθλίωση-Μαδουροποίηση της κοινωνίας αρκεί οι ίδιοι που τα είχαν βρει με το γκουβέρνο να κάνουν ανηπερέαστοι τις μπίζνες τους. Μόνο ένας επιχειρηματίας βρέθηκε κερδισμένος κοντά στο 1 δις χάρη στη πρωθυπουργική θητεία του Αλέξη.
Αίφνης αυτά τα παλουκάρια σε ένα μήνα από σήμερα δεν θα έχουν τον Αλέξη στο Μαξίμου αλλά τον Κυριάκο. Αρχίζουν σιγά σιγά να συνειδητοποιούν πως ο Σύριζα είναι τελειωμένη υπόθεση. Ούτε 16% δεν θα πάρει στις εθνικές εκλογές. Επειδή όμως θεωρούν τον Μητσοτάκη ανεξέλεγκτο επιχειρούν να τον υπονομεύσουν φυτεύοντας ανθρώπους τους στο περιβάλλον του ή επιχειρώντας να εκμαυλίσουν κάποια πρόσωπα που πιστεύουν ότι επηρεάζουν τον αρχηγό της ΝΔ…

Δεν υπάρχουν σχόλια: