Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2018

Κλιμακώνει τις προκλήσεις το Καθεστώς Ράμα - Δεύτερο διάβημα των Αλβανών προς την Ελληνίδα πρέσβειρα στα Τίρανα [Photo]

Κλιμακώνει τις προκλήσεις η κυβέρνηση της Αλβανίας λίγες ημέρες μετά από τη δολοφονία του 35χρονου Βορειοηπειρώτη Κωνσταντίνου Κατσίφα.

Η Αλβανία αντί να ρίξει τους τόνους, ρίχνει «λάδι στη φωτιά».
Η Ελληνίδα πρέσβειρα στα Τίρανα, Ελένη Σουράνη, εκλήθη στο υπουργείο Εξωτερικών της Αλβανίας για δεύτερη φορά μέσα σε δύο ημέρες, για να τής επιδοθεί διάβημα διαμαρτυρίας...
Σύμφωνα με τα αλβανικά Μέσα Ενημέρωσης, η αλβανική πλευρά διαμαρτυρήθηκε στην Ελληνίδα πρέσβειρα για τα τεκταινόμενα στην Ελλάδα, δηλαδή «το κάψιμο αλβανικής σημαίας, ειδοποίηση για τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού στην αλβανική πρεσβεία, εμπρηστικές επιθέσεις σε αλβανικές επιχειρήσεις, συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας μπροστά από την πρεσβεία και το προξενείο της Αλβανίας».
Τα Τίρανα ζήτησαν μέσω της Ελληνίδας πρέσβειρας «η Αθήνα να καταδικάσει και να τηρήσει σαφείς αποστάσεις αυτές τις σοβαρές πράξεις που επηρεάζουν το κλίμα φιλικών σχέσεων μεταξύ των δύο γειτόνων».
Ακόμα, το αλβανικό υπουργείο Εξωτερικών υπογράμμισε «την ανάγκη οι ελληνικές αρχές να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα για να εξασφαλίσουν τη ζωή και την περιουσία των Αλβανών πολιτών που διαμένουν στην Ελλάδα».
«Η Ελλάδα είναι απολύτως ασφαλές κράτος», απάντησε κατηγορηματικά η Ελληνίδα πρέσβειρα, σύμφωνα με διπλωματικές πηγές.
«Τα πρόσφατα γεγονότα στην Ελλάδα έρχονται μετά το θάνατο Κωνσταντίνου Κατσίφα στο Βουλαράτι», σχολιάζουν τα αλβανικά ΜΜΕ.
Ελένη Σουράνη

Οικογένεια Κατσίφα:«Δώστε μας τη σορό του Κωνσταντίνου να την θάψουμε

Στο μεταξύ, οι γονείς και οι άλλοι συγγενείς του Κωνσταντίνου Κατσίφα ζητούν με αίτημα τους προς τις αλβανικές Αρχές να σταματήσει κάθε διαδικασία για νέα νεκροτομή στην σορό του 35χρονου, παρουσία και Έλληνα ιατροδικαστή.
Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, ο πατέρας του Κωνσταντίνου Κατσίφα υπέβαλε αίτημα στις Αρχές του Αργυροκάστρου, προκειμένου να πάψει κάθε άλλη εξέταση στην σορό του 35χρονου, θεωρώντας ότι κάτι τέτοιο δεν είχε νόημα, μετά την διαπίστωση ότι Αλβανός ιατροδικαστής είχε αλλοιώσει βασικά στοιχεία, καθώς είχε συρράψει τα τραύματα από τις σφαίρες και είχε πλύνει την σορό.
Στόχος της οικογένειας είναι να παραλάβει το ταχύτερο την σορό και να γίνει η κηδεία του 35χρονου, σε μια προσπάθεια να «κλείσει» ένα κεφάλαιο στην τραγωδία που χτύπησε το σπίτι τους και να προσπαθήσουν, όσο το δυνατόν, να ηρεμήσουν οι γονείς και κυρίως η 11χρονη κόρη που άφησε πίσω ο ομογενής.
Ωστόσο, καθώς ήδη από την νύχτα, η σορός είχε μεταφερθεί στο Νοσοκομείο των Τιράνων, οι Αρχές του Αργυρόκαστρου δήλωσαν αναρμόδιες, λέγοντας στον πατέρα του Κωνσταντίνου Κατσίφα ότι θα πρέπει να κάνει την ίδια αίτηση στα Τίρανα και μάλιστα αυτοπροσώπως, ώστε το έγγραφο να είναι πρωτότυπο, καθώς η Υπηρεσία δεν θα δεχόταν υποβολή αιτήματος μέσω fax.
Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να περάσουν ακόμη 3-3,5 ώρες ταλαιπωρίας για την οικογένεια, καθώς τόση ώρα χρειάζεται κάποιος για να κάνει την διαδρομή Αργυρόκαστρο – Τίρανα.

Οι γονείς του Κατσίφα πέρασαν στην Ελλάδα και έδωσαν μυστικά κατάθεση

Τη Δευτέρα το βράδυ οι γονείς του Κωνσταντίνου Κατσίφα πέρασαν στην Ελλάδα  και έδωσαν μυστικά κατάθεση σε αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ., σύμφωνα με τον ΑΝΤ1.
Το πρωί της Πέμπτης αναμένεται να ξεκινήσει η διαδικασία παράδοσης της σορού του 35χρονου στην οικογένεια του.

2 σχόλια:

nikkisa889 είπε...

I’m impressed, I must say. Actually not often do I encounter a blog that’s both educative and entertaining, and let me tell you, you may have hit the nail on the head. Your thought is outstanding; the issue is something that not sufficient individuals are speaking intelligently about. I'm very glad that I stumbled throughout this in my seek for one thing relating to this. online casinos

Ανώνυμος είπε...

ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ INC.


Έχετε επιδοθεί από πού να πάρετε δάνεια, απορριφθεί από τις τράπεζες, και τώρα απογοητευμένος από πού να πάρει ένα δάνειο. Το LENDINGTREE θα σας δώσει το δάνειο που περιμένετε. επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση lendingtreegroupinc@gmail.com.

Ένα δάνειο για την αποπληρωμή του χρέους σας εύκολα;
Ένα δάνειο για να ξεκινήσετε το είδος της επιχείρησης που θέλετε να κάνετε;
Ένα δάνειο για εκπαιδευτικούς σκοπούς;
Ένα δάνειο για να αγοράσει ένα διαμέρισμα;
Ένα δάνειο για να αγοράσει αυτό το αυτοκίνητο όνειρο;

Μην κοιτάτε ξανά, η LENDING TREE INC προσφέρει δάνεια
Δεν υπάρχουν κρυφές πληρωμές από 1.000 έως 20.000.000 EUR / USD / POUNDS
Σε πολύ χαμηλό επιτόκιο 3%
Δημιουργήσαμε ένα δίκτυο δανεισμού και
οικονομική βοήθεια σε πελάτες παγκοσμίως.

Προσπαθούμε να διατηρήσουμε το πρότυπο αριστείας μας Εμείς
προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.
Δίνουμε ένα δάνειο σε όσους χρειάζονται οικονομική βοήθεια από το 1 έως το
20 χρόνια

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν επίσης

. πραγματική χρηματοδότηση
. επενδυτής ακινήτων
. δάνεια για την κατασκευή
. δάνεια εκκίνησης επιχειρήσεων
. στεγαστικά δάνεια
. Η καταναλωτική πίστη,
. Δάνεια FHA
. προσωπικά δάνεια
. τα δάνεια αυτοκινήτων
κ.λπ. Εάν χρειάζεστε ένα δάνειο ή οικονομική βοήθεια επικοινωνήστε μαζί μας από

email: lendingtreegroupinc@gmail.com

email: lending-tree@outlook.com

whatsapp: +1 (213)419-2419

Ζεστή σκέψη