Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018

Καταγγελίες Μητσοτάκη για μυστικά κονδύλια: Κάτι είναι σάπιο στην κυβέρνηση [Video]

Με αιχμές προς την κυβέρνηση και τα όσα συμβαίνουν στο εσωτερικό της ξεκίνησε την ομιλία του ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην Ελληνοαραβική Σύνοδο που πραγματοποιείται στην Αθήνα.

Ο Πρόεδρος της ΝΔ δεν ξέφυγε από το πολιτικό πλαίσιο και μεταξύ άλλων έθεσε σοβαρά ερωτήματα προς την κυβέρνηση, ασκώντας κριτική για τον χειρισμό κρίσιμων θεμάτων όπως το θέμα των μυστικών κονδυλίων, ζητώντας παράλληλα εκλογές το συντομότερο.
«Κάτι είναι σάπιο στην κυβέρνηση του κ. Τσίπρα» σημείωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και συμπλήρωσε: «Στο υπουργικό μιλούν για μυστικά κονδύλια».
Μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Μητσοτάκης επανέλαβε το αίτημά του για εκλογές και τόνισε οτι: «Η παρατεταμένη προεκλογική περίοδος βλάπτει σοβαρά τη χώρα».
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε λόγο για τοξική πολιτική ατμόσφαιρα και για υπονόμευση των θεμελίων των θεσμών της χώρας, ενώ τόνισε την εξαιρετική γεωστρατηγική θέση της Ελλάδος για τους επενδυτές, αναφέροντας: «Η Ελλάδα είναι εξαιρετικός επενδυτικός προορισμός για την περιοχή της νοτιοανατολικής Μεσογείου».

Δείτε το βίντεο με την τοποθέτηση του Προέδρου της ΝΔ, στην Σύνοδο, που πραγματοποιείται στην Αθήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: