Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018

Εξαιρετικά θερμή υποδοχή στον Κυριάκο Μητσοτάκη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης - Η βόλτα του στην Πλατεία Αριστοτέλους [Videos&Photos]

Στη Θεσσαλονίκη έφτασε το απόγευμα της Παρασκευής ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατέβηκε από το αυτοκίνητό του στο "Πάνθεον" και συνοδεία λίγων στελεχών από το επιτελείο του και τον Φάνη Παππά, τον μόνο Θεσσαλονικιό, περπάτησε την Τσιμισκή, χαιρέτισε κόσμο και εργαζόμενους από τα καταστήματα για να καταλήξει στην Αριστοτέλους.
Μόλις πλησίασε στον κινηματογράφο "Ολύμπιον", πλήθος κόσμου έσπευσε να τον χαιρετίσει και να του πει δύο κουβέντες.
Στελέχη και πολιτευτές που είναι συγκεντρωμένοι στο καφέ του "Ολύμπιον" έδωσαν μάχη για μια φωτογραφία μαζί του... αναφέρει το voria.gr.
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης πραγματοποιεί συνάντηση με τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής Ν.Δ. Θεσσαλονίκης και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας σε κεντρικό καφέ μπαρ της πόλης.
Στη συνάντηση παρευρίσκονται, μεταξύ άλλων, οι βουλευτές Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, Θεόδωρος Καράογλου, Σταύρος Καλαφάτης, Κατερίνα Μάρκου, ο πρόεδρος της Διοικούσας, Αντώνης Γυφτόπουλος και ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος, Κωνσταντίνος Ζέρβας.
Στη συνέχεια ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας πρόκειται να πραγματοποιήσει συνάντηση σε γειτονικό ξενοδοχείο με δημοσιογράφους, ενώ το βράδυ θα συναντηθεί σε κεντρικό μπαρ της πόλης στελέχη της ΟΝΝΕΔ, για να συζητήσει μαζί τους θέματα της νεολαίας.
mitsotakis_thessaloniki_mesa
mitsotakis_thessaloniki_mesa4
mitsotakis_thessaloniki_mesa3
mitsotakis_thessaloniki_mesa5
mitsotakis_thessaloniki_mesa2

Δεν υπάρχουν σχόλια: