Σάββατο 4 Αυγούστου 2018

«Φαίνονται από δω οι φυλακές που θα παραθερίζει ο Κουφοντίνας;» - Σοκ στο Twitter με την είδηση [εικόνες]

«Φαίνονται από δω οι φυλακές που θα παραθερίζει ο Κουφοντίνας;» -Σοκ στο Twitter με την είδηση [εικόνες]Tην ώρα που η χώρα προσπαθεί να συνέλθει από την τραγωδία στην Ανατολική Αττική με τους δεκάδες νεκρούς από την φονική πυρκαγιά, η κυβέρνηση προκαλεί με την απόφασή της να κάνει δεκτό το αίτημα του τρομοκράτη Δημήτρη Κουφοντίνα να μεταφερθεί στις αγροτικές φυλακές Βόλου.

Το Twitter εξερράγη και το «Κουφοντίνας» έγινε πρώτο trend μέσα σε λίγα λεπτά:

  • Πέθανε και η μητέρα του βρέφους...Ναι αλλα μεταφέραμε Βόλο τον κουφοντινα.
  • Τις ώρες που όλη η χώρα είναι μουδιασμένη από τη φρίκη στο Μάτι οι κατσαπλιάδες προχωρούν σε μεταγωγή Κουφοντίνα σε αγροτικές φυλακές αφού προσπάθησαν να περάσουν αυξήσεις σε διοικητές ΔΕΚΟ και να διορίσουν Γ.Γ. Ζαππείου με 56.000/χρόνο γιατί αυτή είναι η φύση των κατσαπλιάδων.
     
  • Οι αγροτικές φυλακές Κασσαβέτειας είναι αυστηρές, όπως αρμόζει σε serial killer: παντού πράσινο, αγροί, δέντρα, γελάδια. Α, και με διαχρονικές καταγγελίες για αποδράσεις λόγω ελλιπών μέτρων φύλαξης. ΠΕΘΑΝΑΝ 100 ΑΥΘΑΙΡΕΤΑΚΗΔΕΣ αλλά τουλάχιστον σώσαμε τον Κουφοντίνα! ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΗΘΟΣ.
  • Οι συντροφοι μαζεύτηκαν και είπαν "ωραία έχουμε 100 νεκρούς, όλοι ασχολούνται με αυτό,τί ρεμούλα δεν έχουμε κάνει, να την κάνουμε τώρα που δε βλεπουν". Και περασαν απ'ευθειας αναθεσεις, εκαναν μεταγωγη Κουφοντινα,πηγαν να περασουν αυξησεις σε ΔΣ ΔΕΚΟ.Κλεφτοκοταδες πανω σε πτωματα
  • Προκειμένου να σε κάνουν να ξεχάσεις τους νεκρούς της #πυρκαγιας η σπείρα είναι ικανή να δώσει χάρη στον δολοφόνο Κουφοντίνα. Μην ψαρώνετε.
  • Για τον Κουφοντίνα λειτουργεί άψογα ο μηχανισμός
  • Έκαψαν 91 συνανθρώπους μας #πυρκαγια και η μόνη αντίδραση του #Τσιπρας ήταν να στείλει τον δολοφόνο #Κουφοντινα σε αγροτικές φυλακές για να τον βγάλουν έξω. @anexartitoi #Θα_λογοδοτησετε #προδοτες ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΡΕ Τι ψηφίσατε ρε για έναν ΕΝΦΙΑ.
  • Για τους 88 επιβεβαιωμένους νεκρούς στην #Πυρκαγια στο #Ματι έφταιγαν οι αυθαιρετάκηδες νεκροί... Για τους 13 νεκρούς του Κουφοντίνα έφταιγε ο καπιταλισμός & οι νεκροί... Γιατί οι ΦΑΣΙΣΤΕΣ της αριστεράς ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΠΟΤΕ, αποφάνθηκαν οι #syriza_xeftiles σε συνεδρίαση στο Μαξίμου
Πηγή: iefimerida.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: