Σάββατο 10 Μαρτίου 2018

Έρχονται καταιγιστικές εξελίξεις λόγω Καμμένου; Σενάρια για νέο κυβερνητικό σχήμα

Ραγδαίες αλλά και ΑΜΕΣΕΣ πολιτικές εξελίξεις, φαίνεται να πυροδοτεί η κρίση με την Τουρκία

Σύμφωνα με απολύτως διασταυρωμένες πληροφορίες τις τελευταίες ώρες υπάρχει πολύ μεγάλη κινητικότητα στο παρασκήνιο με επαφές, συζητήσεις αλλά και συναντήσεις μεταξύ στενών συνεργατών του Τσίπρα και παραγόντων της πολιτικής αλλα και επιχειρηματικής ελίτ της χώρας.
Είναι ηλίου φαεινότερον πως το Μαξίμου και προσωπικά ο Τσίπρας επιχειρούν να απεγκλωβιστούν από τον Καμμένο...
Ενδεικτικό του κλίματος, είναι τα όσα λένε πλέον δημόσια και ανοιχτά κορυφαία κυβερνητικά στελέχη για τον Καμμένο. Από τον Κουβέλη, μέχρι τον Κατρούγκαλο – για να μην αναφερθούμε στα όσα ακούγονται στο παρασκήνιο από ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ για τον κυβερνητικό τους εταίρο…
Τα «κουκιά βγαίνουν» για τον Τσίπρα- όπως τουλάχιστον εκτιμά το Μαξίμου.
Αφού η πιθανή είσοδος του Σταύρου Θεοδωράκη στην Κυβέρνηση, η μεγάλη δεξαμενή των ανεξαρτήτων βουλευτών αλλά και μια συμφωνία με τον Λεβέντη (με ή χωρίς υπουργοποίηση) αρκεί για να πορευτεί ο ΣΥΡΙΖΑ, τουλάχιστον μέχρι το φθινόπωρο οπότε όλα δείχνουν πως θα στηθούν οι κάλπες.
Βεβαίως στο Μαξίμου λογαριάζουν χωρίς τον «ξενοδόχο» που δεν είναι άλλος από τον Πάνο Καμμένο. 
Ο οποίος (παρότι βρίσκεται σε εμφανή πολιτική αδυναμία) λόγω του εκρηκτικού του ταμπεραμέντου μπορεί να τα «τινάξει» όλα στον αέρα. Έτσι και αλλιώς ελάχιστα του έχουν απομείνει για να χάσει.
Το σίγουρο είναι πως κανένας πολιτικός ή επικοινωνιακός σχεδιασμός δεν βγαίνει στον Τσίπρα και οι εξελίξεις νομοτελειακά θα είναι ραγδαίες…
Lykavitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: