Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017

Άνανδρη επίθεση του Guardian στον τραυματία Πάνο Καμμένο!

Με καινούργιο κατάπτυστο δημοσίευμα σχετικά με το ατύχημα του ΥΠΕΘΑ ενώ έκανε σκι στις Άλπεις η βρετανική εφημερίδα δυσφημεί για άλλη μια φορά την Ελλάδα περιγράφοντας την πραγματικότητα.

Με κεντρικό τίτλο «Έλληνας υπουργός που έπαθε ατύχημα στο σκι αρνείται να βγάλει τη στολή του κομάντο» η γνωστή ανθελληνική εφημερίδα ασχολείται για δεύτερη φορά μέσα σε μια εβδομάδα με την πατρίδα μας σε μια προσπάθεια να εξυπηρετήσει τα γνωστά σκοτεινά συμφέροντα...

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας γίνεται εμφανής προσπάθεια να διακωμωδηθεί ο έλληνας στρατηλάτης-κομάντο καθώς γράφει ανερυθρίαστα ότι έπαθε ατύχημα ενώ έκανε σκι στις Άλπεις, ενώ είναι γνωστό ότι έπαθε ατύχημα ενώ έκανε σκι στις Άλπεις.
Μάλιστα δεν διστάζει στο ανθελληνικό της παραλήρημα να φιλοξενήσει και δηλώσεις του Πάνου Καμμένου στις οποίες ο έλληνας υπουργός Αμυνας κατηγορεί «τα μνημονιακά resorts της Ευρώπης», ρίχνει το φταίξιμο στο γεγονός ότι «δεν είχε ξεματιάσει τα σκι του» και αφήνει να εννοηθεί ότι τον «έφαγαν μπαμπέσικα».
Από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας εκδόθηκε σκληρή ανακοίνωση κατά της βρετανικής εφημερίδας όπου γίνεται λόγος για «δημοσιογραφία πατσαβούρα» που δεν κάνει καμία αναφορά ότι πρόκειται για τραύμα στην αριστερή ωμοπλάτη – άρα δεν επηρεάζει καθόλου τον Πάνο Καμμένο αφού εκείνος συνεχίζει να γράφει με το δεξί όπως πάντα.

Νίκος Ζαχαριάδης

Moufanet

Δεν υπάρχουν σχόλια: