Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016

Βρέθηκε ο Κρητικός που δίνει 2.000 ευρώ σε όποιον ανοίξει το λουκέτο του - Τι υποστηρίζει ο ίδιος

Φωτογραφία: EurokinissiΤο γύρο των social media κάνει από χθες η απίθανη αγγελία που δημοσιεύτηκε στην τοπική εφημερίδα «Πατρίς», με το... άνοιγμα ενός λουκέτου για 2.000 ευρώ!

Στις μικρές αγγελίες της εφημερίδας Πατρίς, κάποιος θέλησε να καταχωρήσει το παρακάτω:
 «2.000 ευρώ δίνω σε όποιον ανοίξει ένα λουκέτο», η συγκεκριμένη είδηση έγινε αμέσως viral, ωστόσο οι περισσότεροι θεώρησαν ότι η συγκεκριμένη ανάρτηση είναι ένα απλό... troll.
Ο άνδρας που έβαλε την αγγελία ονομάζεται Μηνάς Ζερβός και το τηλέφωνό του από χθες πήρε φωτιά.
Μιλώντας στην εφημερίδα Πατρίς είπε: Εγώ έφτιαξα το λουκέτο και το δίνω μόνο σε κάποιο εργοστάσιο, προκειμένου να γίνει μαζική παραγωγή. Δεν το δίνω με λιγότερο από δέκα εκατομμύρια ευρώ (!) Είναι κάτι που εάν κυκλοφορήσει μαζικά, αυτός που θα το κατασκευάσει θα κερδίσει πολλά περισσότερα. Για εμένα το κόστος ήταν περίπου 500 ευρώ, διότι χρησιμοποίησα υλικά που δεν σκουριάζουν και είναι όλο χειροποίητο.
Ο κ. Ζερβός έχει στείλει ήδη τα σχέδια και την πατέντα στο Επιμελητήριο περιμένοντας όπως λέει το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Έχει μάλιστα τέτοια εμπιστοσύνη στην κατασκευή του, που ανέβασε το ποσό στα 5.000 ευρώ.
Τέλος υποστήριξε ότι το λουκέτο που δεν παραβιάζεται έχει στο εσωτερικό του 3.000 αριθμούς και ένας από αυτούς, που τον ξέρει μόνο ο κατασκευαστής, είναι ο μαγικός που το ανοίγει.
Πηγή iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: