Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

Τι έγινε βρε Πάνο, τελείωσε ο πόλεμος; Γύρισες; - Γέλαγε μέχρι και ο Τσίπρας [εικόνα]

Βούλτεψη σε Καμμένο: Τι έγινε βρε Πάνο, τελείωσε ο πόλεμος; Γύρισες; -Γέλαγε μέχρι και ο Τσίπρας [εικόνα]Ο εκρηκτικός στις ομιλίες του πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος προκάλεσε με τα λεγόμενά του την θορυβώδη βουλευτίνα της ΝΔ Σοφία Βούλτεψη η οποία από το έδρανό της εκτόξευσε ένα αιχμηρότατο σχόλιο.

Ολα ξεκίνησαν όταν, ο κ. Καμμένος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του επέκρινε...
τη ΝΔ προκαλώντας την αντίδραση της κυρίας Βούλτεψη η οποία του είπε: «Τι έγινε βρε Πανό, τελείωσε ο πόλεμος; Γύρισες;».
Στο σχόλιο της κυρίας Βούλτεψη δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα γέλια του ούτε ο πρωθυπουργός, ο οποίος, μάλιστα, προσπάθησε να κρυφτεί βάζοντας μπροστά το χέρι του!

ICONPRESS/ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΧΟΣ
Στην συνέχεια ο κ Καμμένος και πάλι κατηγόρησε την ΝΔ λέγοντας ότι το σημερινό ασφαλιστικό νομοσχέδιο έρχεται ως αποτέλεσμα των καταστροφικών συνεπειών του psi! «Άντε πάλι» αντέδρασε η κυρία Βούλτεψη και πρόσθεσε «γιατί δεν το έκανες Κούγκι;»
Οι συνεχείς της παρεμβάσεις, όμως, της κυρίας Βούλτεψη προκάλεσαν την επέμβαση του κ Τερενς Κουικ ο οποίος της είπε «θα σταματήσεις επιτέλους τις Κατινιές;»
Το καρφί Καμμένου στην Μεγαλοοικονόμου
Το επόμενο επεισόδιο είχε ως συμπρωταγωνιστή την βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου. Όταν ο κ Καμμενος αναφέρθηκε με αιχμηρά σχόλια για τον κ Βασίλη Λεβέντη η κυρία Μεγαλοοικονόμου πετάχτηκε σαν ελατήριο προκειμένου να διαμαρτυρηθεί. 
«Εσείς να βρείτε το δρόμο για το προεδρείο» της συνέστησε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ υπενθυμίζοντας τον λάθος δρόμο που πήρε η βουλευτής την ώρα που κατευθυνόταν στο βήμα της ολομέλειας για να μιλήσει.
iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: