Τρίτη 17 Μαΐου 2016

ΣΑΛΟΣ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ! Σοκ στα τοπικά στελέχη με την ανακοίνωση του νέου Διοικητή στο Νοσοκομείο – Δείτε τι έγραφε για τον Αλέξη Τσίπρα και την κυβέρνηση


Σοκ στα στελέχη του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ έχει προκαλέσει η επιλογή του 60χρονου Δημήτρη Μιχάλη ως νέου διοικητή του Νοσοκομείου Αγρινίου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του agrinionews.gr, ο νέος διοικητής όχι μόνο δεν σχετίζεται κομματικά με τον ΣΥΡIΖΑ αλλά αρκεί μια περιήγηση στις αναρτήσεις του στο facebook ώστε οποιοσδήποτε να εξάγει το συμπέρασμα ότι πρόκειται για σφοδρό (και εφ’ όλης της ύλης) επικριτή τόσο της κυβέρνησης όσο και του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα...



Αυτό βέβαια καταδεικνύει ότι η επιλογή δεν έγινε με κομματικά κριτήρια αλλά αυτό μάλλον δεν ικανοποιεί τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στο Αγρίνιο το κλίμα στα οποία φέρεται να είναι βαρύ. Ενδεικτικό είναι πως όλα σχεδόν τα στελέχη θεωρούσαν δεδομένη την επιλογή Τορουνίδη αλλά αντ’ αυτού τους προέκυψε ο Δημήτρης Μιχάλης.

Μάλιστα κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι και η επιλογή του υπουργού Εσωτερικών κ. Κουρουμπλή που εκλέγεται στην Αιτωλοακαρνανία ήταν διαφορετική.

dimitriou1
dimitriou2

Δεν υπάρχουν σχόλια: