Δευτέρα 16 Μαΐου 2016

ΟΙ ΣΤΕΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΤΗ ΒΕΝΕΖΟΥΛΑ! Τα δημοσιεύματα για χρηματοδότηση και η έκκληση Τσίπρα προς Μαδούρο για «έμπρακτη» βοήθεια!

Οι αποκαλύψεις για τη δράση του πρέσβη της Βενεζουέλας Φρανκλίν Ραμόν Γκονσάλες στην Αθήνα και η επιστολή – παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα στον πρόεδρο της Βενεζουέλας Νίκολας Μαδούρου φέρνουν στο φως της δημοσιότητας νέα στοιχεία για τις στενές σχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ με τη Βενεζουέλα.
Το απόγευμα ο Αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Άδωνις Γεωργιάδης ανέβασε στο twitter ένα δημοσίευμα εφημερίδας της Βενεζουέλας στο οποίο... γίνονται αναφορές για τις στενές σχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ με το καθεστώς Τσάβες και στη συνέχεια με τον διάδοχό του Μαδούρο. 
Συγκεκριμένα γίνεται λόγος για χρηματοδότηση της Βενεζουέλας προς τον ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου το αριστερό κόμμα στην Ελλάδα να ενισχύσει τις διαδηλώσεις και τις διαμαρτυρίες κατά της Ε.Ε., του ευρώ και του ΔΝΤ και να βοηθήσει τους «κόκκινους φίλους» του να κερδίσουν την εξουσία στην Ελλάδα. Στο συγκεκριμένα δημοσίευμα γίνεται αναφορά και στον πρέσβη Φρανκλίν Ραμόν Γκονσάλες.

Το σχετικό δημοσίευμα στην ιστοσελίδα eluniversal.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: