Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ! Η Τουρκία καταγγέλει πως δεν τηρούμε την συμφωνία


Δεν μπορώ να καταλάβω ποιος δουλεύει ποιον, αλλά τα σημερινά τουρκικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι οι τουρκικές αρχές… καταγγέλλουν τις ελληνικές ότι δεν εφαρμόζουν την συμφωνία με την Ευρωπαϊκή Ένωση για την καταγραφή και επαναπροώθηση των προσφύγων που οι ίδιοι οι Τούρκοι μας στέλνουν στα ελληνικά νησιά, δηλαδή το άκρων άωτον της ειρωνείας και της υποκρισίας!

Σύμφωνα με τα πρώτα σημερινά τουρκικά δημοσιεύματα, (Hürriyet, Milliyet), η Ελλάδα...
την συμφωνία που υπέγραψε με την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Τουρκία για το θέμα των προσφύγων, αδυνατεί να την εφαρμόσει λόγω ελλείψεως προσωπικού και συνεπώς δεν είναι δυνατόν η επαναπροώθηση των προσφύγων στην αρχική τους αφετηρία.
Όπως αναφέρεται στα ελληνικά νησιά επικρατεί χάος και δεν υπάρχει καμία δυνατότητα εφαρμογής της συμφωνίας ενώ οι λαθρό φεύγουν ομαδικά για την Αθήνα και από εκεί υπάρχει ο άμεσος κίνδυνος να προωθηθούν προς την Ευρώπη παρά την συμφωνία που υπέγραφε η Ελλάδα στην Σύνοδο Κορυφής των Βρυξελλών.
Αντιλαμβάνεστε αφ’ ενός μεν την μεγάλη ειρωνεία όλης αυτής της κατάστασης, αφ’ ετέρου τον μεγάλο κίνδυνο όλο και περισσότεροι λαθρό να εισέρθουν στην Ελλάδα και με την καλυτέρευση των καιρικών συνθηκών ένεκα της, όπως υποστηρίζουν οι Τούρκοι, αδυναμίας μας να εφαρμόσουμε τη συμφωνία.

Επιτελούς ποιος κοροϊδεύει ποιον και το συμπέρασμα ο ελληνικός λαός θα πληρώσει την πανάκριβη νύφη!

Επιτελούς να πάψουμε να είμαστε τα κορόιδα όλων! Φτάνει πια!

Yunanistan yapamıyor = Η Ελλάδα δεν μπορεί (να εφαρμόσει την συμφωνία).

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: