Σάββατο 26 Μαρτίου 2016

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Οι Τούρκοι αναμένεται να σώσουν ελληνικά νησιά!

Η τελευταία ελπίδα των ελληνικών νησιών του ανατολικού Αιγαίοι είναι οι εκατοντάδες χιλιάδες Τούρκοι που ετοιμάζονται να εισβάλουν μόλις αρθεί η βίζα για τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ.

Η άποψη αυτή προβλήθηκε στους Τούρκους από τον βασικό σύμβουλο της Ένωσης Τουριστικών Πρακτόρων Λέσβου, κύριο Τάκη Παντελόπουλο, σύμφωνα με τον οποίο... αναμένεται να τονωθεί η οικονομία της Λέσβου και των άλλων νησιών, με την ελεύθερη πλέον μετακίνηση χιλιάδων Τούρκων από τα παράλια της Μικράς Ασίας και όχι μόνο των μουσουλμάνων προσφύγων που ήδη έρχονται κατά χιλιάδες.

Σύμφωνα με τον κύριο Παντελόπουλο, που βρήκε μεγάλη δημοσιότητα στον τουρκικό τύπο, η τελευταία ελπίδα για την ανάκαμψη της οικονομίας των νησιών του ανατολικού Αιγαίου βρίσκεται στους …Τούρκους και όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, «Türkler bizim en büyük gelir kapımız», δηλαδή, «Οι Τούρκοι είναι για μας η μεγαλύτερη πηγή εισοδήματος» και από την πρώτη Ιουνίου εκατοντάδες χιλιάδες Τούρκοι θα έρθουν στα νησιά μας για να μας πλουτίσουν.
Η μεγαλύτερη ελπίδα των Ελλήνων για να ανακάμψουν οικονομικά λοιπόν, είναι οι Τούρκοι «τουρίστες»!

Πηγή: nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: