Σάββατο 26 Μαρτίου 2016

Η πανέμορφη Στεφανία, ο «κολλητός» του Αλέξη και η Τράπεζα Αττικής


Μερακλήδες και κιμπάρηδες με το δημόσιο χρήμα και τις κρατικές θέσεις αποδεικνύονται οι Συριζαίοι, ειδικά με τους συγγενείς και τους δικούς τους ανθρώπους.

Ο χορός των αμφιλεγόμενων διορισμών καλά κρατεί και από τα τελευταία κρούσματα ξεχωρίζει η τοποθέτηση της κυρίας Στεφανίας Γεωργαράκου – Κουτσονίκου, στη διοίκηση της Τράπεζας Αττικής ως εκπροσώπου του Ελληνικού Δημοσίου...

Clipboard01Clipboard02

Η οποία δεν έχει και ιδιαίτερη σχέση με τα τραπεζικά καθώς σύμφωνα με πληροφορίες που διαβάζουμε στην εφημερίδα ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, η μόνη επαγγελματική της εμπειρία είναι ότι δίδασκε Οικονομικά σε ένα κοινωνικό φροντιστήριο αν και στο βιογραφικό της αναφέρεται και ανάλογη δραστηριότητα στο SOAS Univercity of London, χωρίς να επιβεβαιώνεται τι ακριβώς έκανε εκεί.
Κάποιοι που έχουν και το μικρόβιο της αμφιβολίας λένε ότι δεν έχει ολοκληρώσει το διδακτορικό της. Δικαίως λοιπόν θα αναρωτιέστε πως βρέθηκε στο τραπεζικό σύστημα.
Το σημαντικότερο «προσόν» που της αναγνωρίζεται είναι ότι απολαμβάνει της απολύτου εμπιστοσύνης του Μεγάρου Μαξίμου το οποίον είναι λογικό να μην εμπιστεύεται όποιον και όποιον. Την συγκεκριμένη κυρία όμως την εμπιστεύεται γιατί έχει χρόνια σχέση με «κολλητό» και εξ’απορρήτων άνθρωπο του Αλέξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: