Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΧΕΙ ΚΗΡΥΞΕΙ ΗΔΗ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK! Δείτε τα βίντεο και τις φωτογραφίες που έχει ανεβάσει στη σελίδα του!


Η αποφασιστικότητα του Βλαντιμίρ Πούτιν απέναντι στην Τουρκία αποτυπώνεται και στα… πολεμοχαρή μηνύματα που περνά μέσα και από τον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook.

Ο Ρώσος Πρόεδρος ή για την ακρίβεια ο  επίσημος χρήστης του λογαριασμού του Vladimir Putin (Владимир Путин) στο Facebook, ανεβάζει συνεχώς βίντεο και φωτογραφίες που μάλλον ως μηνύματα μπορούν να εκληφθούν προς εχθρούς και φίλους...

Κάποιες από τις αναρτήσεις φαίνεται ότι αφορούν προσωπικά τον Ταγίπ Ερντογάν και τις «ευαισθησίες» του για τους Τουρκομάνους ομογενείς του στην Συρία, οι οποίοι μάχονται ως αντάρτες κατά του Άσαντ και οι οποίοι ευθύνονται για το βασανισμό και εκτέλεση του ενός εκ των δύο Ρώσων πιλότων του καταρριφθέντος Su-24 από τουρκικά F-16.
turkomans
Το υπερσύγχρονο αντιβαλλιστικό/αντιπυραυλικό σύστημα S-400, ο, τι πιο σύγχρονο έχει να επιδείξει σε αυτό τον τομέα η Ρωσία αναρτήθηκε στον λογαριασμό του, περνώντας τα αντίστοιχα μηνύματα για την κάθοδο του συστήματος αυτού στην Συρία.
forostimis
Δείτε ένα από τα βίντεο που έχει ανεβάσει ο Ρώσος πρόεδρος στον λογαριασμό του στο facebook:  S-400 AA missile system

Δεν υπάρχουν σχόλια: