Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

Η ΝΔ να ενώσει τους ψηφοφόρους που παλινωδούν περιφερόμενοι σε τυχαία κόμματα...

Είναι γνωστές οι πολιτικές πεποιθήσεις μου που εκφράζονται στην υπάρχουσα πολιτική πραγματικότητα από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 
Στο κόμμα της Ν.Δ. ,ουδεμία αντιπαροχή οφείλω εκ (οιασδήποτε) παροχής την οποία άλλωστε δεν αιτήθηκα.
Για τα χρόνια που ήταν στην εξουσία δεν χρειάζεται να αναφερθώ, ανήκουν στο παρελθόν και έχουν καταγραφεί στη συνείδηση...

του καθενός μας.
Παρακολουθώντας όσο μου επιτρέπει το πολιτικό μου κριτήριο τα ``έργα`` των ημερών της διακυβέρνησης της χώρας από τα δύο κόμματα της νυν συγκυβέρνησης, κατέληξα στο συμπέρασμα οτι διάγουμε την πλέον σαθρή, ασταθή και αβέβαιη μεταπολιτευτική περίοδο. 
Περιττό να εξηγήσω τους λόγους που μ΄οδήγησαν σ΄αυτό ,τους οποίους ο καθένας από εμάς βιώνει στην καθημερινότητά του. 
Ως πολίτης που δέχομαι τα πυρά αυτής της πολιτικής κατάστασης αλλά και βλέπω πόσο πολύ υποφέρουν οι γύρω μου άνθρωποι έχοντας στερηθεί ακόμη και των απαραιτήτων αγαθών για να ζήσουν, αποδέχτηκα την πρόταση να έχω ενεργό συμμετοχή στις σημερινές εσωκομματικές εκλογές του κόμματος που υποστηρίζω.και που ως αξιωματική αντιπολίτευση είναι εν δυνάμει κόμμα εξουσίας. 
Ορίστηκα πρόεδρος επιτροπής της διεξαγωγής ψηφοφορίας για την ανάδειξη νέου Προέδρου της Ν.Δ. ,κάτι που δεν μπορούσα συνειδησιακά να αποποιηθώ.
Στο τμήμα που βρέθηκα από τις πρώτες πρωϊνές ώρες μέχρι το τέλος της ψηφοφορίας όπου εδόθη πράταση, η προσέλευση του κόσμου ήταν συνεχής και μαζική.
Για μένα προσωπικά πολύ κουραστική καθόσον διεξαγόταν σε χώρο όπου οι ψηφοφόροι εισέρχονταν ασύντακτα και όντας ανυπόμονοι να ψηφίσουν και να αποχωρήσουν άμεσα, ήταν πολύ δύσκολο να τεθούν σε τάξη.
Τελείωσα προ ολίγου όπως και οι λοιποί συνάδελφοι.
Ασχέτως το ποιός τελικά υποψήφιος θα επικρατήσει , αυτό που εισέπραξα από τον κόσμο αλλα εύχομαι και προσωπικά για το καλό της παράταξης και των οπαδών της, είναι να προχωρήσει σε ριζικές διαρθωτικές αλλαγές στη βάση που από καιρό βοά χωρίς να ακούγεται, να ακροασθεί στην κοινωνία, να ενώσει τους ψηφοφόρους που παλινωδούν περιφερόμενοι σε τυχαία κόμματα, να εκφέρει έναν ορθό αντιπολιτευτικό λόγο και να αναλάβει ενεργή πολιτική δράση που εξέλιπε όλο τον διαδραμόντα χρόνο!
Ετσι στερήθηκα της παρουσίας σας αδυνατώντας να επικοινωνήσω μαζί σας!

Βάνα Πέτρου
Δικηγόρος - Κομοτηνή

Δεν υπάρχουν σχόλια: