Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

Υπέρ του «Ναι» και ο πρίγκιπας Παύλος


Υπέρ του «Ναι» και ο πρίγκιπας Παύλος - Κεντρική ΕικόναΟ γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου εκτιμά ότι μόνο έτσι θα συνεχιστεί η διαπραγμάτευση
Δυσνόητο εκτιμά ότι είναι το δημοψήφισμα ο γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Παύλος, που την Κυριακή θα κληθεί ο ελληνικός λαός να ψηφίσει, ωστόσο, όπως επισημαίνει στη συνέντευξή του στο CNBC «μόνο το «Ναι» θα μας επιτρέψει να συνεχίσουμε τις διαπραγματεύσεις...

Μέσω του Παύλου, που λέει «ναι» στο δημοψήφισμα, η τέως βασιλική οικογένεια παίρνει θέση και τοποθετείται πάνω σε ένα από τα πιο κρίσιμα διλήμματα για την Ελλάδα. «Οι Έλληνες πρέπει να απαντήσουν με ένα ναι», σημειώνει χαρακτηριστικά στην συνέντευξή του, προειδοποιώντας πως «αυτό που πρέπει να διαφυλαχθεί είναι η ενότητα του έθνους, καθώς το δημοψήφισμα μπορεί να διαιρέσει τους πολίτες».
Ο γιος του τέως Βασιλιά, αναγνωρίζει ότι υπήρξαν σφάλματα και από τις δύο πλευρές, ωστόσο «ο ελληνικός λαός έχει υποφέρει δραματικά, αλλά σημειώνει «δεν φταίει μόνον η Ελλάδα για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί. Η Ευρώπη μάς έχει θέσει σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση».
Σημείωσε με έμφαση ωστόσο  ότι οι προηγούμενες κυβερνήσεις της χώρας δεν ήταν τέλειες, υπογράμμισε ότι εργάστηκαν για την πρόοδο της χώρας, ενώ αναφερόμενος στην παρούσα κυβέρνηση επισήμανε ότι «αυτή η κυβέρνηση εξελέγη για να αγωνιστεί για μας, να πετύχει ένα καλύτερο αποτέλεσμα ώστε να παραμείνουμε μέσα στην Ευρώπη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: