Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

Ο “Σύνδεσμος 74″… παίζει μπάλα για την επόμενη μέρα της Κεντροδεξιάς


Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον χώρο της Κεντροδεξιάς, καθώς στον απόηχο της διαφαινόμενης συμφωνίας της κυβέρνησης με τους εταίρους και δανειστές της χώρας, όλοι αρχίζουν πλέον να συζητούν για την επόμενη μέρα στη Νέα Δημοκρατία.

Στο παραπάνω πλαίσιο, αίσθηση έχει προκαλέσει η επαναδραστηριοποίηση του Συνδέσμου 74, με μακρά και συνεπή παρουσία στον ευρύτερο χώρο της Κεντροδεξιάς, επί σχεδόν 40 χρόνια...

Ήδη μάλιστα, ο Σύνδεσμος 74 ανακοίνωσε τη διεξαγωγή εκδήλωσης τη Δευτέρα 18 Μαϊου (19.00 στο Θέατρο Χατζηχρήστου, Στοά Ιπποκράτους-Πανεπιστημίου), ώστε να ξεκινήσει η συζήτηση για την επόμενη μέρα στον χώρο της Κεντροδεξιάς, στη βάση των καινούριων δεδομένων που διαμορφώνονται στη χώρα.
“Τώρα που η αγωνία για την τύχη της πατρίδας μας κορυφώνεται, δεν επιτρέπεται όλοι εμείς που από το 1974 και μετά δώσαμε πολλούς και δύσκολους αγώνες, να μένουμε σιωπηλοί και άπραγοι. Πρέπει να ξαναβρεθούμε τώρα στα δύσκολα, να διατυπώσουμε τις προτάσεις μας, και να κάνουμε δημόσια γνωστές τις αποφάσεις μας”, σημειώνεται μεταξύ άλλων στη σχετική ανακοίνωση του Συνδέμου 74.

Δεν υπάρχουν σχόλια: