Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Αφαίρεση τατουάζ: Η νέα χρυσοφόρα επιχείρηση

Αφαίρεση τατουάζ: Η νέα χρυσοφόρα επιχείρηση

Νέο πεδίο δραστηριοποίησης για τολμηρούς επενδυτές

Μια... “βιομηχανία” που έχει σημειώσει άνοδο 440% την τελευταία δεκαετία – Τζίρος άνω των 3 δισ. δολαρίων φέτος με προοπτική αλματώδους ανάπτυξης - “Πελάτες” οι σημερινοί 40άρηδες που θέλουν να... σβήσουν τα ίχνη των “θερμών” νιάτων τους...

Η ηθοποιός Melanie Griffith βιώνει ένα οδυνηρό διαζύγιο. Ωστόσο, η αφαίρεση του τατουάζ της με το όνομα του πρώην- πλέον- συζύγου της, Antonio Banderas, θα είναι ενδεχομένως ακόμη πιο οδυνηρή. Και δεν είναι η μόνη που περνάει αυτή τη...δοκιμασία. Τα έσοδα από την αφαίρεση τατουάζ έχουν εκτοξευτεί κατά 440%, στα 75,5 εκατομμύρια δολάρια, την τελευταία δεκαετία.

Οπως μεταδίδει το Marketwatch, η βιομηχανία αφαίρεσης τατουάζ αναπτύσσεται συνεχώς και εκτιμάται ότι θα “χτυπήσει” τα 83,2 εκατομμύρια δολάρια τα επόμενα τέσσερα χρόνια, ανοίγοντας το δρόμο για ανάπτυξη ολόκληρης της βιομηχανίας τατουάζ, σύμφωνα με στοιχεία της εταιρείας ερευνών IBISWorld.



Τα έσοδα της βιομηχανίας συνολικά εκτιμώνται στα 3,4 δισεκατομμύρια δολάρια το 2014, με ετήσιο ρυθμό αύξησης 2,9%. Πάντως, υπάρχει μεγαλύτερη ζήτηση για συγκεκριμένα τατουάζ, όπως τα περίπλοκα σχέδια ή τατουάζ τριών διαστάσεων, όπως αναφέρει ο επικεφαλής αναλυτής της IBISWorld Andy Brennan.


Τα περισσότερα άτομα, που αποφασίζουν να αφαιρέσουν τατουάζ, έχουν περάσει τα 30 και τα 40, καθώς, “αυτό που ήταν ελκυστικό στα 20 δεν είναι πλέον στα 30”, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά πλαστικός χειρουργός στο διεθνές ειδησεογραφικό πρακτορείο. To κόστος ξεκινάει από 500 δολάρια και ποικίλει ανάλογα με το χρώμα και το βάθος του μελανιού στο δέρμα.


Παράλληλα, οι χωρισμοί και η αναζήτηση εργασίας αποτελούν δύο από τους συνηθέστερους λόγους για την αφαίρεση μιας ανεξίτηλης -και ξεπερασμένης πια- ανάμνησης.


Εξάλλου, η ανάπτυξη της τεχνολογίας όσον αφορά στην αφαίρεση τατουάζ διευκολύνει επίσης τη σχετική απόφαση, καθιστώντας την όλη διαδικασία λιγότερο τρομακτική.

ΠΗΓΗ: newmoney.gr







http://www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: