Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

Η εντυπωσιακή εμφάνιση Κώστα-Νατάσας Καραμανλή στο γάμο του γιου Παυλόπουλου - Η ανανεωμένη εμφάνιση του πρώην πρωθυπουργού [εικόνες]

Η εντυπωσιακή εμφάνιση Κώστα-Νατάσας Καραμανλή στο γάμο του γιου Παυλόπουλου -Η ανανεωμένη εμφάνιση του πρώην πρωθυπουργού [εικόνες]Στη Μεσσηνία για το γάμο του γιου του Προκόπη Παυλόπουλου βρέθηκε το Σάββατο ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, παρέα με την σύζυγό του Νατάσα.
Ο πρώην πρωθυπουργός με ανανεωμένη εμφάνιση, περιμένοντας μαζί με τον γαμπρό και  τους υπολοίπους καλεσμένους τη νύφη, βρήκε την ευκαιρία να συνομιλήσει τόσο με τον Μητροπολίτη Μεσσηνίας, Χρυσόστομο, όσο και με τον δήμαρχο Καλαμάτας, Παναγιώτη Νίκα.
Τον πρώην πρωθυπουργό συνόδευσε η σύζυγός του Νατάσα Καραμανλή η οποία ήταν ...
ιδιαίτερα εντυπωσιακή μέσα στο γαλάζιο μίντι φόρεμά της που αναδεικνυόταν χάρη στη μαυρισμένη επιδερμίδα της, τονίζοντας με τον ιδανικότερο τρόπο τα όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου της.
Ο γάμος του Βασίλη Παυλόπουλου με την εκλεκτή της καρδιάς του Τζίνα Κόφφα έγινε σε εκκλησία στη Βέργα Μεσσηνίας και ακολούθησε γλέντι σε μαγαζί της περιοχής. Η καταγωγή της οικογένειας του κ. Παυλόπουλου είναι από την Πελεκανάδα Μεσσηνίας και το ειδύλλιο των νεόνυμφων ξεκίνησε το 2009, όταν η δικηγόρος Τζίνα Κόφφα βάφτισε στην Καλαμάτα την εγγονή του κ. Παυλόπουλου, από την κόρη του Ζωή.
Το παρόν στο γάμο, εκτός από τον κ. Καραμανλή έδωσαν ο πρώην υπουργός Δημήτρης Σιούφας και ο υφυπουργός Εθνικής Αμυνας Γιάννης Λαμπρόπουλος.
Φωτογραφίες: Tharrosnews.gr


iefimerida

Δεν υπάρχουν σχόλια: