Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

Κεφαλογιάννης σε Κατρούγκαλο: Είσαι ανόητος (VIDEO)

Χαμός στον τηλεοπτικό αέρα με τους παρουσιαστές να απειλούν ότι θα διακόψουν την εκπομπή

Με άγριες διαθέσεις εμφανίστηκε το πρωί στην ενημερωτική εκπομπή του mega ο Ευρωβουλευτής της Ν.Δ. Μανώλης Κεφαλογιάννης, ο οποίος ήρθε σε σφοδρή αντιπαράθεση με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κατρούγκαλο
Στη διάρκεια της συζήτησης κι ενώ ο κ. Κεφαλογιάννης εμφανιζόταν ενοχλημένος από τις τοποθετήσεις του κ. Κατρούγκαλου, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έκανε αναφορά στον πατέρα του Μανώλη Κεφαλογιάννη, με αποτέλεσα ο Ευρωβουλευτής να ξεσπάσει, λέγοντας:...

«Είστε βλάκας, είστε ηλίθιος κ. Κατρούγκαλε, που θα τολμήσετε να μιλήσετε για τον πατέρα μου! Είσαι ανότητος».

Μετά το διάλειμμα ο κ. Κατρούγκαλος ζήτησε συγνώμη από τον κ. Κεφαλογιάννη, με τους παρουσιαστές της εκπομπής να απειλούν πως θα διακόψουν την εκπομπή εάν ανάψουν και πάλι τα αίματα.


Ήρωας της Αντίστασης ο πατέρας του Κεφαλογιάννη!

Ποιος είναι ο Κώστας Κεφαλογιάννης που αποκάλεσε ο Κατρούγκαλος διαπλεκόμενο

Ο Γιώργος Κατρούγκαλος αποκάλεσε τον πατέρα του Μανώλη Κεφαλογιάννη διαπλεκόμενο στον τηλεοπτικό αέρα προκαλώντας την αντίδραση του ευρωβουλευτή της ΝΔ.

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προφανώς δεν ήξερε σε ποιον αναφέρεται μιας και ο Κώστας Κεφαλογιάννης είναι ένας από τους σημαντικότερους αντιστασιακούς της Κρήτης.


Ο Κώστας Κεφαλογιάννης ή Κουντοκώστας συμμετείχε στην απαγωγή του Γερμανού στρατηγού Κράιπε ίσως την κορυφαία στιγμή της Αντίστασης στην Κρήτη αλλά και στο σαμποτάζ της Δαμάστας.






Δεν υπάρχουν σχόλια: