Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

Πήρε «φωτιά» το τηλέφωνο του Άδωνι Γεωργιάδη την Τρίτη - Γιατί ο Βενιζέλος του είπε: «Δεν σε έδιωξα εγώ»

Πήρε «φωτιά» το τηλέφωνο του Αδωνι Γεωργιάδη την Τρίτη -Γιατί ο Βενιζέλος του εί

Το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο που αποχώρησε από την κυβέρνηση είναι χωρίς αμφιβολία ο Άδωνις Γεωργιάδης. 

Όχι μόνο γιατί επικοινωνιακά είχε βοηθήσει πολλές φορές την κυβέρνηση αλλά και γιατί κατά κοινή ομολογία έσπασε αυγά. Αυτό προφανώς εκτίμησαν και όλα τα πολιτικά πρόσωπα που από το απόγευμα του τηλεφωνούν συνεχώς.
Πρώτος και και καλύτερος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας που του τηλεφώνησε για να του πει ότι...
 η πόρτα του Προεδρικού Μεγάρου θα είναι πάντα ανοιχτή για εκείνον και ήταν ένας από τους καλύτερους υπουργούς που έχει γνωρίσει.
Λίγο αργότερα το τηλέφωνο χτύπησε ξανά και αυτήν την φορά στην άλλη άκρη ήταν ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ο οποίος είπε στον κ. Γεωργιάδη πως όταν είχε ανακοινωθεί η συμμετοχή του στην κυβέρνηση πολλοί ήταν επιφυλακτικοί και δύσπιστοι στο πρόσωπο του. «Όμως τους διέψευσες όλους και εργάστηκες με πολύ ζήλο και όρεξη γιαυτό και έχεις δημιουργήσει πολιτικό κεφάλαιο για το μέλλον » ήταν τα λόγια του πρώην πρωθυπουργού που συγκίνησαν τον κ. Γεωργιάδη.
Ο κ.Γεωργιαδης όμως δέχθηκε τηλεφώνημα και από τον Ευάγγελο Βενιζέλο ο οποίος του είπε «ήσουν πολύ καλός υπουργός και μην πιστέψεις ποτέ ότι εγώ έβαλα βέτο για να μην είσαι στην κυβέρνηση».
Η Ντόρα Μπακογιάννη που επίσης τηλεφώνησε είπε στον Αδωνη ότι τα έχει αυτά η πολιτική και δεν θα πρέπει να στεναχωριέται ενώ ο τέως υπουργός υγείας δέχθηκε τηλεφώνημα και από τον Αλέκο Παπαδόπουλο που του μίλησε με πολύ θερμά λόγια « σε παίρνω τώρα που φεύγεις και θέλω να σου πω ότι ήσουν από τους καλύτερους υπουργούς» ήταν η φράση του κ.Παπαδοπουλου.
Ο Στέφανος Μάνος στο δικό του τηλεφώνημα χαρακτήρισε τον κ. Γεωργιαδη ως πράγματικο μεταρρυθμιστή ενώ η Φάνη Πετραλια που του μίλησε σε πιο κομματικό τόνο του είπε « δεν υπάρχει ούτε ένας νεοδημοκράτης που να μην λέει ότι αυτό που έγινε είναι αδικία»
Τέλος ο κ. Γεωργιαδης δέχθηκε τηλεφώνημα και από την Τρόικα όπου κορυφαίο στέλεχος της του είπε «Ήσουν ο πιο μεγάλος μεταρρύθμιστης υπουργός»

Φωτογραφία Eurokinissi


iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: