Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Κόμμα Ελλήνων Κτηνοτρόφων κατεβαίνει στις ευρωεκλογές

Οι προεργασίες ξεκίνησαν ήδη στον Τύρναβο

Με κόμμα σκέφτονται να κατέβουν στις ερχόμενες Ευρωεκλογές του Μαΐου οι κτηνοτρόφοι ή να συμπεριλάβουν στα υπάρχοντα κόμματα κτηνοτρόφους σε εκλόγιμες θέσεις. 

Τα παραπάνω συζητήθηκαν αναλυτικά χθες σε γενική συνέλευση της Πανελλήνιας Ενωσης Κτηνοτρόφων στον Τύρναβο.
Όπως τόνισε ο αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ενωσης Κτηνοτρόφων κ. Γιάννης Γκρίνιας, ο οποίος εκπροσωπούσε και την Μαγνησία : 
«Η πρωτοβουλία και η κάθοδός μας στις ευρωεκλογές σκοπό έχει την προάσπιση των συμφερόντων μας και ως μία απάντηση προς το κράτος των Αθηνών ότι δεν πάει άλλο, αφού μέχρι σήμερα έχουν γίνει ατελείωτες προσπάθειες από όλες...
τις κτηνοτροφικές οργανώσεις της χώρας με προτάσεις προς όλους τους αρμόδιους να βελτιωθεί η τραγική κατάσταση που έχουν περιέλθει οι κτηνοτρόφοι».
Οι κτηνοτρόφοι αναφέρουν χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή τους : 
«Έφτασε η ώρα να παλέψουμε και εμείς οι άνθρωποι της παραγωγής πολιτικά εφόσον δεν έχουμε καμία άλλη επιλογή για το μέλλον μας. Δεν θα αφήσουμε πια να αποφασίζουν άλλοι για τη μοίρα μας και την πορεία μας».
Στη συνέχεια της ανακοίνωσης τονίζουν : 
«Προσκαλούμε στο πλευρό μας όλους τους Έλληνες πολίτες που εκτιμούν τον αγώνα μας και μοιράζονται μαζί μας αυτό το άδικο καθεστώς της γραφειοκρατίας, της αβάσταχτης φορολογίας, της ανύπαρκτης υγείας και παιδείας, της μείωσης των εισοδημάτων, της τιμωρίας των ενεργών και παραγωγικών ανθρώπων και του ξεπουλήματος της αξιοπρέπειας της Ελλάδας και των Ελλήνων πολιτών».

Δεν υπάρχουν σχόλια: