Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

Αυτός είναι ο Ελληνας «γιαουρτάς» που κατέκτησε το Χόλιγουντ!

Kοσμοσυρροή έξω από το κατάστημα GoGreek Yoghurt που προσφέρει αγνό γιαούρτι, αποδεικνύοντας την αξία των ελληνικών προϊόντων
Το όνομά του Τζόναθαν Γουίλιαμς Μαργαριτάκης
Ομογενής, νέος, ευφυής, με επιχειρηματικό πνεύμα και έντονη πίστη στα γνήσια ελληνικά προϊόντα, που θεωρεί -και δικαιολογημένα- πως είναι από τα καλύτερα στον πλανήτη.
Και το απέδειξε, επενδύοντας σε αυτά. 
Συγκεκριμένα στο γιαούρτι, που θεωρείται πλέον «λευκός χρυσός» για την Ελλάδα. 

Το γνήσιο ελληνικό γιαούρτι επελαύνει στις διεθνείς αγορές, κάνοντας τους ξένους να υποκλίνονται, τις αγορές να το ζητούν με φανατισμό και τους ανταγωνιστές μας να προσπαθούν να το αντιγράψουν...

GoGreek Yoghurt
Το κατάστημά του, GoGreek Yoghurt στην καρδιά του Μπέβερλι Χιλς προσφέρει το κλασικό ελληνικό παραδοσιακό γιαούρτι με την πέτσα ή χωρίς σε διάφορες γεύσεις. Το κατάστημα σκίζει!
Όλο το Χόλιγουντ συχνάζει στο συγκεκριμένο κατάστημα που άνοιξε τον Οκτώβριο του 2013, ενώ μια από τις πιο συχνές πελάτισσες είναι η Κολομβιανή ηθοποιός, Σοφία Βεργκάρα.
Η Βεργκάρα ξετρελάθηκε με το ελληνικό έδεσμα, όταν το δοκίμασε για πρώτη φορά στη Μύκονο το περασμένο καλοκαίρι. Από τότε με ένα κεσεδάκι αγκαλιά κυκλοφορεί η ηθοποιός.
«Η πλειονότητα του star system δεν χρειάζεται ούτε 10 λεπτά για να φτάσει στο κατάστημα. Είμαστε σε πολύ κεντρικό δρόμο, ανάμεσα σε ιατρεία, κομμωτήρια και ινστιτούτα αισθητικής στα οποία είναι καθημερινοί πελάτες. Το σημείο που εδρεύει το κατάστημα αποτέλεσε το κλειδί για την επιτυχία του», επισημαίνει ο Τζόναθαν Μαργαριτάκης.
Ευχόμαστε και εις ανώτερα…
http://www.exedra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: